“Percy Jackson”-skaber afslører serie-reboot på vej til Disney Plus.

2000’ernes store fantasy-begejstring bød på filmatiseringer af  “Ringenes herre” og “Harry Potter”, hvilket banede vejen for Rick Riordans “Percy Jackson”.

Det blev først til “Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief” i 2010 fulgt op i 2013 af “Percy Jackson: Sea of Monsters” – begge med Logan Lerman i titelrollen og produceret af Fox.

Siden har Disney opkøbt Fox, og nu genstarter de franchisen som serie direkte på Disney+.

Det afslører forfatter Rick Riordan i en video, hvor der bliver teaset en serie på fem sæsoner. Således bliver første sæson baseret på den første ud af fem bøger:

”Vi er meget begejstrede ved idéen om en live-action-serie af højeste kvalitet, der følger historien fra den originale serie af fem ‘Percy Jackson’-bøger, der begynder med ‘The Lightning Thief’ i Sæson 1,” siger Riordan.

Læs også ‘Biograftitel på streaming 15 måneder før premieren – direkte på Disney+‘.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Durante 4 måneder siden

For min skyld må de gerne gøre det til en serie. Tror det har masser af potentiale
Gravatar

#2 Skak2000 4 måneder siden

Så vidt jeg kunne forstå, valgte instruktøren at slå bog 1-3 sammen til den første film. Hvilket ikke blev nogen succes...
Det samme som at slå Harry Potter 1-3 sammen til en film...
Gravatar

#3 BlackJesus 4 måneder siden

Det er også en vaskeægte Disney serie. 1'eren var vel en succes siden de også lavede en 2'er. Kan huske hypen omkring at instruktøren eller produceren var den samme som på Harry Potter.

Skriv ny kommentar: