Josh Trank afslører nu, hvorfor han sagde op som instruktør på den nu droppede Boba Fett-film.

Efter debuten med “Chronicle” i 2012 blev han udråbt til det nye instruktør-talent i Hollywood. Nu skulle Josh Trank genoplive “Fantastic Four”-franchisen for Fox.

Og midt under produktionen af “Fantastic Four” i sommeren 2014 blev Trank så tilbudt at instruere et Star Wars-spinoff med fokus på Boba Fett. Alt så lyst ud for Josh Trank.

Men så begyndte problemerne på “Fantastic Four”-produktionen, som Trank endte med selv at tage afstand fra, fordi han ikke kunne genkende eller stå inde for den endelige udgave.

Parallelt med “Fantastic Four”-fiaskoen valgte Trank så selv at træde tilbage som Star Wars-instruktør, men det var ikke helt frivilligt:

”Jeg sagde op, fordi jeg vidste, at jeg ville blive fyret, hvis jeg ikke sagde op,” siger Trank til Polygon.

Det har taget instruktøren fem år at komme videre efter “Fantastic Four”. Snart har Trank således premiere på Tom Hardy-filmen “Capone”, der dog ikke får premiere i biografen.

Læs også ‘Tom Hardy-filmen “Capone” får VOD-premiere – se traileren nu’.

“Capone” får dansk VOD-premiere den 8. juni.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 uge siden

Der var vist også problemer med hvordan han opførte sig på settet under indspilningen af Fant4stic. De har travlt med at kaste skylden på hinanden. Jeg ved ikke hvem der er ansvarlig, men med det skrammel vi fik er det vist meget godt han ikke fortsætte med Star Wars, og endda med den eneste person, der i endnu mindre grad end Han Solo havde brug for sin egen film.

Skriv ny kommentar: