Flere store Hollywood-selskaber bruger mange millioner dollars i reklamer til årets Super Bowl.

Sidste år kostede en reklame på 30 sekunder 5,2 millioner dollars under Super Bowl – i år er prisen steget til 5,6 millioner dollars.

Det afskrækker dog ikke de store filmselskaber, der satser stort på at få opmærksomhed under NFL-finalen, der bliver set af cirka 100 millioner amerikanere.

Kilder siger til The Hollywood Reporter, at Disney har købt stort ind til årets Super Bowl, men spørgsmålet er så til hvilke film?

I 2019 havde Disney købt spots til storfilmene “Avengers: Endgame”, “Toy Story 4” og “Captain Marvel”, så det er sandsynligt, at film fra Pixar og Marvel igen vil blive fremvist til  Super Bowl.

Pixar giver til marts verdenspremiere på “Onward” – på dansk “Fremad” – hvilket gør den til en oplagt trailer-mulighed til Super Bowl, ligesom Pixar muligvis kan finde på at tease for “Soul”, der først får premiere til sommer.

Marvel Studios giver i 2020 premiere på “Black Widow”, som nærmest med garanti vil få opmærksomhed søndag nat. Derimod skal MCU-fans ikke forvente at få et kig på “The Eternals”, som først får premiere til november – traileren forventes først til april.

Derimod er det mere sandsynligt, at Disney har reserveret Super Bowl-plads til streamingtjenesten Disney Plus, som i 2020 giver premiere på MCU-serierne “The Falcon and the Winter Soldier” og “WandaVision”. Begge titler kan meget vel blive teaset under Super Bowl.

Endelig er den nye live-action-udgave af “Mulan” en mulighed for Disney.

Universal Pictures vil også være stærkt til stede ved Super Bowl. Der vil sandsynligvis blive vist trailers fra “Fast & Furious 9” og “Minions: The Rise of Gru”.

Paramount har planlagt en markant tilstedeværelse med teasers for “A Quiet Place II”, “Sonic the Hedgehog” og “The SpongeBob Movie: Sponge on the Run” samt muligvis “Top Gun: Maverick”.

Warner Bros. og Sony har ikke købt plads til Super Bowl.

Læs også ‘Marvel-stjerne teaser første kig på “WandaVision” – muligvis til Super Bowl‘.

San Francisco 49ers møder Kansas City Chiefs i årets Super Bowl natten til mandag dansk tid.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: