Fans kan for fremtiden beskytte sig med et mundbind fra Star Wars eller Marvel.

Disney er hårdt ramt af coronakrisen, der holder biograferne lukkede, produktionerne sat i stå og forlystelsesparkerne tomme for gæster.

Nu satser Disney på et nyt forretningsområde: Masker til beskyttelse i en coronatid.

Således sælger Disney nu mundbind med R2-D2, Baby Yoda og Hulk i temasæt til en pris på 19,99 dollars for fire mundbind.

Netop mundbund er en afgørende faktor for et stort antal af amerikanerne, når de igen skal overveje at besøge biograferne.

Læs også ‘44 procent vil helst bære maske i biografen i USA – én gruppe stikker ud‘.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Da mundbindet skal skiftes mindst hver 2. time skal der bruges en hulens masse af dem. Hvad med i stedet for bare lade være med at hoste og ånde folk direkte i ansigtet og klumpe sammen i klynger. Men bundbindene kan måske bruges til halloween.
Gravatar

#2 CaGoDa 2 år siden

#1 eller samle opbjekter
Gravatar

#3 The_Corrector 2 år siden

Spild af penge, eftersom det videnskabelig bevist, at de ikke har nogen som helst effekt mod Corona.
Gravatar

#4 CaGoDa 2 år siden

3# Bilka,Føtex og Salling samt et hvis antal mennesker som ikke arbejder ider er ved at undersøge det.
Gravatar

#5 Gorman 2 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Men bundbindene kan måske bruges til halloween.


Bundbind....... som mundbeskyttelse :) lol
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Johnny42 2 år siden

#4 autorettelse, mundbind* fik ikke læst det igennem før jeg trykkede ;-)
Gravatar

#7 The_Corrector 2 år siden

CaGoDa (4) skrev:
3# Bilka,Føtex og Salling samt et hvis antal mennesker som ikke arbejder ider er ved at undersøge det.


Først og fremmest, Bilka og Føtex er under en om samme koncern, som hedder Salling Group, IKKE Salling.

Dernæst, er jeg bekendt med dette. Jeg er en af dem der har skarp rettet kritik til Salling Group, over at man bruger penge på at undersøge noget, som allerede er blevet slået fast ved flere studier. Hvis du havde fulgt med den sidste 1½ måned, ville du vide at flere studier om netop dette emne, allerede er offentliggjort, hvorfor læser de ikke bare dem?! Det er fuldkommen tåbelig, spild af penge og ressourcer, at undersøge om de beskytter, når man bare kan læse disse rapporter som er offentliggjort, og de konkluderer alle det samme:

"Der findes intet mundbind, som kan beskytte mod Corona. Det en falsk tryghed."
Samtidig fortælles det også hvad der skal til for at udvikle et nyt mundbind som rent faktisk virker.

Jeg har derfor i min kritik til Salling Group givet udtryk for, at det ville have været langt bedre, at smide penge direkte ind i udviklingen af nye og bedre mundbind, når man nu er bekendt med hvad der skal til. Hvilket Salling Group ikke mener man skal.

De mener det er langt mere vigtigt at spilde en masse tid, ressourcer og penge, i stedet for at bruge det på udvikling af et nyt mundbind. De siger de gør det for at redde liv. Men hvem er det lige de redder, ved at spilde alt den tid?

Det eneste jeg kan komme frem til, er deres eget ego, med alt den "positive" omtale de får i medierne. Nej du. Salling Group er smarte. Først så spilder de tid og penge på at undersøge det. For så der efter at kunne komme med et stolt resultat, hvor de smilende kan fortælle at de er funder frem til det ikke virker, helt på egen hånd, men de er stolte over at kunne sige, at de nu smider en masse millioner ind i udviklingen af nye mundbind.

Som de så efterfølgende kan sælge til overpris i deres butikker. I mellemtiden er en masse mennesker døde på bekostning af den her grådighed fra Salling Group, som kun handler om omtale for dem. Menneskeliv de muligvis kunne have været med til at redde, hvis man havde været i gang med udviklingen nu.

Nej jeg har intet imod Salling Group. Jeg har noget imod den måde tingene bliver gjort på! Man skal sgu ikke komme og udtale "Det handler om at gøre det rigtig, vi skal handle hurtigt!", når man samtidig gør det stik modsatte. Hvis de rent faktisk mente det de sagde, havde de allerede på det tidspunkt det blev offentligt kendt, at de vil støtte en undersøgelse, været i gang med at støtte selve udviklingen og produktionen af en ny maske, i stedet for det her pis.

Skriv ny kommentar: