LeFou kan bedre lide mænd end kvinder. Men det er forbudt i Malaysia, hvor du ryger i fængsel for at elske med en af samme køn. Derfor vil censuren fjerne en specifik scene fra “Skønheden og Udyret” – men det nægter Disney.

Se også: Kristen biograf boykotter “Skønheden og Udyret” på grund af homokarakter

Det er BBC, der skriver, at Disney nægter at lade den malaysiske censur-myndighed redigere i den nye live-action-udgave af “Skønheden og Udyret”.

Skal “Skønheden og Udyret” have adgang til biograferne i Malaysia, så er det ellers et krav fra censuren, at en specifik scene, hvor LeFou danser med en mand, skal fjernes.

Således er det kun tilladt at vise homoseksuelle på film i Malaysia, hvis de vises i et negativt lys eller angrende deres ‘synd’.

I Rusland har man valgt at sætte censuren op til 16 år – mod syv år i Danmark – så mindreårige ikke skal opleve den homoseksuelle propaganda, det åbenbart er, at en mand danser med en anden mand.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lard Hanson 3 år siden

Godt at Disney står fast.
Gravatar

#2 kblood 3 år siden

Ja, synes næsten film generelt nu burde have en eller anden hentydning, så må de jo stoppe med at vise film i de lande :P
Gravatar

#3 larsbrp 3 år siden

Lard Hanson (1) skrev:
Godt at Disney står fast.
Jeps. Dejligt at nogen har karakter selv om det måske går ud over pengepungen. Og dejligt i disse Trump-tider at tolerance holdes i hævd.
Gravatar

#4 Sir_cumalot 3 år siden

Islam...
Gravatar

#5 Chris25 3 år siden

Besynderligt at de benævnte lande finder kærlighed mellem to af samme køn unormalt men tilsyneladende finder det helt normalt når en ung skønjomfru forelsker sig i en vandbøffel...
Gravatar

#6 BlackJesus 3 år siden

jeps alt er islams skyld..

Skriv ny kommentar: