Efter lang tids stilstand for “Indiana Jones 5” ser det nu ud til, filmen muligvis kunne begynde at rykke fremad igen, da Disney har indgået en aftale med Paramount Pictures, der sikrer studiet rettighederne til fremtidige udgivelser i den populære franchise.

Se også: George Lucas gider ikke lave “Indiana Jones 5″.

Aftalen betyder, at mens Disney kan gøre, hvad de vil, med Indiana Jones’ fremtid, så bibeholder Paramount rettighederne til de fire første film, plus de får en bid af kagen, når det kommer til fremtidige films indtjening.

Der spekuleres i, at denne aftale er et led i Disneys “Star Wars”-planer, hvor det at give grønt lys til en femte Indiana Jones kunne være med til at sikre Harrison Fords deltagelse i den nye trilogi, da han længe har ønsket sig endnu en film som Indy.

Disney har dog endnu ikke annonceret nogen planer for franchisen, men de har næppe købt rettighederne uden grund – kunne et reboot være på vej?

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Carmul 10 år siden

Man kan ikke reboote Indy!!!! Jeg venter med længsel på et reboot af Harry Potter.. og DEN skal være mørk og skummel.
Gravatar

#2 Slettet Bruger [508616216] 10 år siden

Woohoo, Indy med Justin Bieber i hovedrollen og Jaden Smith som Short Round, jeg glæder mig allerede. :D :D
Gravatar

#3 David Munch 10 år siden

Så længe de formår at lave Indiana Jones 4 (!), så er jeg glad.. :P
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 10 år siden

Før en fortsættelse af Indiana Jones kan fungere, skal vi have en yngre Spielberg og Lucas med ombord. De to skabte i hvert fald en helt unik filmmagi med de tre første film. Jeg ser dem dog ikke som mulige kandidater, da deres seneste mange film hver især ikke har været i nærheden af, hvad de skabte dengang. Jeg giver dem dog gerne en enkelt chance mere, hvis de skulle gøre endnu et forsøg. Ford skal selvfølgelig også være klar, og han var i mine øjne det eneste, der fungerede ved 4eren.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 Carmul 10 år siden

Har der været en Indy4?
Gravatar

#6 gladiator 10 år siden

Dejligt Lucas han har solgt sine rettigheder, desværre nåede han at smadre Star Wars, og levere en sløj Indiana Jones 4...

Er sgu næsten sikker på, at Disney nok skal levere noget der kan bruges til Star Wars franchisen, og HVIS de vil lave en Indiana 5, med Ford, at det heller ikke kan gå helt galt.

Er bare så glad over Lucas er ude af begge Franchises...!! :D
Gravatar

#7 Kruse 10 år siden

Jeg tror desværre at Harrison Ford er blevet for gammel til at spille Indy. Det synes jeg allerede han bar præg af i 4'eren, og uden Harrison Ford som Indy, så har du ikke nogen Indiana Jones-film. Der var langt større fornuft i Disneys køb af Star Wars, da det univers er væsentligt større, og ikke på samme måde afhang af en enkelt karakter.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 Batsy 10 år siden

Bruno (2) skrev:
Woohoo, Indy med Justin Bieber i hovedrollen og Jaden Smith som Short Round, jeg glæder mig allerede. :D :D


Tror Disney slet ikke vil have noget at gøre med Hr Bieber efter alt det fjollede og pinlige ting han har gjort i årene. MEN før du går facepalmy så forstod jeg godt joken!

Jaden smith vil være den sygeste til Short round, altså se hans ansigt det jo vildt hvad han kan med sin ansigts skuespil.- http://www.scificool.com/images/2012/02/Jaden-Smit...
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#9 Lehrmann 10 år siden

Sig at Indy har en britisk elev og smid Michael Fassbender i puljen. Men det er jo Disney, så det kan være de søger til deres præmietyr Johnny Depp.
Gravatar

#10 TP-DK 10 år siden

Der kan da ikke gå mange år før Disney ejer alle de store fimserier, jeg forventer en nyhed i næste måned om at de har købt rettighederne til James Bond.

Man skulle tro at chefen hos Disney er ham fra Little Britain [url= want that one[/url]
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"

Skriv ny kommentar: