De har købt Lucasfilm, Marvel Studios og Pixar, hvilket har sat kursen for deres bedste boxoffice-år nogensinde. Nu øjner Disney et nyt køb; nemlig streaming-giganten Netflix.

Se også: Disney slår igen Box Office-rekord

Det er TechCrunch, der peger på, at købet af et nyt Disney-legetøj kan være på vej. Og det i form af den største streaming-tjeneste i verden.

Spekulationerne forstærkes af, at Disney-chefen Bob Iger går på pension i 2018, hvorefter Netflix-chefen Reed Hastings er blandt favoritterne til at overtage chefstolen.

Disney og Netflix har desuden i forvejen et godt samarbejde om Marvel-serierne, der begyndte med “Daredevil” og for tiden er aktuelle med “Luke Cage”, inden alle serie-heltene siden samles i “The Defenders” i 2017.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 kblood 3 år siden

Fjerne deres indhold og erstatte det med Disney? Nej da, de ville have jo stort set opnå monopol. De ville ikke behøves at erstatte Netflix indhold med Disney, de kan jo helt selv styre hvor meget eller hvor lidt Disney der skulle være på Netflix.

Disney er langt fra bare "Disney", de ejer jo en række netværk og sådan. De ejer Marvel, de ejer Lucasfilm, men det er ret alment kendt. De ejer så også ABC og ESPN. De ejer så hver især også en bunke medier. Disney er så vidt jeg ved den største virksomhed indenfor film og serier.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_assets_owned...

Så med Netflix under dem, så kan de jo nå ud langt bredere. Hjælper ikke så meget for Disney at have "Disneylife" når det f.eks. ikke engang er tilgængeligt i Danmark. Det er ikke uden problemer at lave sig så stort et netværk som Netflix har. Selvfølgelig vil de da vise konkurrenters film og serier, hvis de betaler Disney for det, så er det da kun godt for Disney. De kan selvfølgelig så vente med at købe konkurrenternes film og serier til efter Disneys egen serier og sådan er kommet på markedet, men det er så fordelen ved at stort set sidde med et monopol. Netflix siges jo så at være et monopol allerede nu.

Kan sådan set være at det i sig selv vil stoppe dette opkøb.
Gravatar

#13 Kisbye 3 år siden

Syntes det er spøjst at i tror de vil fjerne alt indhold og erstatte det med disney film. Hvem siger de vil ændre den nuværende strategi, selvom den da er træls.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#14 Geekalot 3 år siden

#13 er Netflixs strategi træls ? Kan nu godt lide den.
Gravatar

#15 Kisbye 3 år siden

#14
Den har vi efterhånden været igennem flere gange nu.
Netflix spilder penge på at få produceret dyrt indhold, istedet for at satse på at opkøbe rettigheder. Det giver mindre indhold for pengene og det har betydet 40% mindre indhold på fire år.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#16 kblood 3 år siden

#15 Det relevante er vel om det betyder mere indtjening for Netflix? Den slags er dog svært at måle på, men det er vidst den eneste måde de kan sikre sig eksklusive aftaler og indhold.

Skriv ny kommentar: