Disney på vej med streaming-konkurrence til Netflix


I dag er streaming-virkeligheden sådan, at de store distributionsselskaber som Universal, Disney, Fox og Paramount sælger deres vod-rettigheder til udbydere som Netflix og Viaplay. Men den virkelighed bliver nu udfordret. Disney lancerer nu deres egen streamingtjeneste.

Se også: Trailer: Netflix er snart klar med sin første originale film

Tjenesten får navnet DisneyLife og bliver i første omgang testet af på det britiske marked med lancering i november. DisneyLife vil dog ikke kun tilbyde film, men også musik og bøger fra film som “Løvernes konge”, “Toy Story” og “Junglebogen”.

Abonnementsprisen i måneden bliver 100 kr., men der er umiddelbart ikke planer om at lancere DisneyLife i Danmark i første omgang. Derimod vil Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland få mulighed for at benytte sig af tjenesten i løbet af 2015.

Der er ingen tvivl om, at tjenesten skal ses som en direkte konkurrent til de største streaming-tjenester, som vi kender i dag:

”Vi ser flere og flere muligheder for at nå forbrugerne direkte og ikke igennem mellemmænd, og vi ser samtidig, at forbrugerne vil have produktet på forskellige måder,” siger Disney-chefen Bob Iger til Financial Times.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (16)
Gravatar

#1 KEiZ 5 år siden

Arghhh, flere tjenester med mindre udvalg.

kom nu ind ind kampen ALT et sted og lige hurtigt :)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

#1 haha ja var også det jeg tænkte, 100kr pr måned for hvad Disney har lavet. Kan ikke tage mere en 1-2 måneder at se hehe
Gravatar

#3 Moog 5 år siden

Vi er snart nået dertil hvor streaming er blevet gjort så ringe at pirateri igen vil vokse.

Jeg tror ikke der er meget tvivl om at en af de vigtigste årsager til pirateri er tilgængelighed. Hvis vi pludselig skal til at have 17 services for at have nogenlunde ordentlig udvalg jammen så udvandes de moralske overvejelser måske ved popcorn time og lign. igen.

Selv i dag har den ubestridte bedste Streaming service, Netflix, stadig et bundelendigt udvalg og det er endda efter man har "snydt" deres regionsbegrænsninger.

Film og tv branchen har ikke lært en skid af pirateriet, jeg er ret overbevist om at I-tunes, Spotify, TDC-play, Wimp osv. næsten har kvalt musik pirateri, men sgu da ikke ved at vi hver især har en af alle kontoerne. De fleste har blot én af ovenstående der så har et gigantisk udvalg.
Gravatar

#4 Elvira39 5 år siden

Det lyder som det med tiden bliver dyrere og dyrere at se færre og færre film.
Gravatar

#5 CaGoDa 5 år siden

Geekalot husk på at vi kun får at se en brøkdel fra Disney i Danmark samt Disney kanalerne har et stort udvalg af serier samt Disney Channel har også film der ud over har de også kanaler som ABC som Producere Marvels Agent of S.H.I.E.L.D. Agent Carter og flere serier men Disney ejer flere film selskaber også og hvad angå Musik ejes Hollywood Records også af disney
Gravatar

#6 David Munch 5 år siden

Jeg er emd på ideen, og har intet imod flere streaming tjenester som er målrettede. Men jeg vil dælme ikke betale 100,- om måneden for det for et minimalt subset af film/serier.
Gravatar

#7 Bishop 5 år siden

Here we go again...
Lad nu være med at give filmindustrien skylden for folks manglende respekt for andres copyright. 'Leechers will be leechers'
Musik og film industrien kan jo ikke helt sammenlignes når det kommer til produktion omkostninger så hvis vi skal ha' en tjeneste tilsvarende spotify så vil det koste en formue i abonnement.
Ser ikke noget problem i at filmselskaberne har streaming services med deres eget indhold, hvis man er igennem alt deres indhold så er det opsig abonnement og videre til næste.
Gravatar

#8 CaGoDa 5 år siden

100 krøner er heller ikke galt når man tænker foruden film serier så bliver der jo også musik og bøger det ville sige at det er 4 ting i 1 med Disney (Film,Serier,Musik & Bøger)
Gravatar

#9 region 2 killer 5 år siden

Individuelle streaming tjenester med hvert deres unikke indhold?

Hvad bliver det næste....tv tjenester som unikke progammer 24 timer i døgnet?

Wow. The future is NOW!

Jaws 3 makes Jaws 2 look like Jaws and if Jaws: The Revenge hadn't surfaced to make Jaws 3 look like Jaws 2, Jaws 3 would have been known as the bigge
Gravatar

#10 Mads47 5 år siden

Jeg er godt træt af at der hele tiden skal være flere og flere tjenester. Der er jo ingen der gider at betale til så mange forskellige. Se bar på PC spil, folk vil have Steam...men man tvinges ind i elendige tjenester som Origin, Uplay og hvad der ellers findes der ude. Det er kun til irreation over for forbrugeren. Forstår godt at folk vælger Popcorn time.

Skriv ny kommentar: