Disney på vej med streaming-konkurrence til Netflix


I dag er streaming-virkeligheden sådan, at de store distributionsselskaber som Universal, Disney, Fox og Paramount sælger deres vod-rettigheder til udbydere som Netflix og Viaplay. Men den virkelighed bliver nu udfordret. Disney lancerer nu deres egen streamingtjeneste.

Se også: Trailer: Netflix er snart klar med sin første originale film

Tjenesten får navnet DisneyLife og bliver i første omgang testet af på det britiske marked med lancering i november. DisneyLife vil dog ikke kun tilbyde film, men også musik og bøger fra film som “Løvernes konge”, “Toy Story” og “Junglebogen”.

Abonnementsprisen i måneden bliver 100 kr., men der er umiddelbart ikke planer om at lancere DisneyLife i Danmark i første omgang. Derimod vil Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland få mulighed for at benytte sig af tjenesten i løbet af 2015.

Der er ingen tvivl om, at tjenesten skal ses som en direkte konkurrent til de største streaming-tjenester, som vi kender i dag:

”Vi ser flere og flere muligheder for at nå forbrugerne direkte og ikke igennem mellemmænd, og vi ser samtidig, at forbrugerne vil have produktet på forskellige måder,” siger Disney-chefen Bob Iger til Financial Times.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Bishop 5 år siden

10#
Hvorfor skal der kun være en tjeneste??? Er det kun steam som må ha' en tjeneste? Monopol er ikke godt for noget lige som popcorn time heller ikke er det.
Det som er problemet er jo at folk i dag vil ha' adgang til alt men ikke betale det som det koster, og så er det at ulovlige tjenester som popcorn time der ikke betaler en rød reje for det materiale de distribuere er populære, alt imens folk sviner filmselskaber og streaming tjenster til fordi de ikke kan levere det samme på lovlig vis. -_-
Der er ingen som tvinger os til at købe abonnementer hos dvs streaming tjenester.
Gravatar

#12 Geekalot 5 år siden

Kunne være fed med en side du valgte dine stream sites fra, så at de stream sites man har valgt blev vist samlet på kun en side. Hvis i forstår hvad jeg mener :)
Gravatar

#13 kblood 5 år siden

Jeg kan godt se at hvis udvalget bliver stort nok, giver det ikke helt mening at alt vil være på en tjeneste til 100 kr i måneden. TV pakker som de er nu koster jo nemt 300 kr i måneden hvis man vil have kanaler som er nogenlunde værd at se så vidt jeg ved. Så 3 streamingtjenester til 100 kr. i måneden er jo ikke ligefrem noget der burde ændre så meget på ens budget. Desuden så har de vidst også alle muligheden for at blive oprettet og opsagt fra måned til måned, der er jo kun en måneds binding. Så man burde også kunne nøjes med en streaming tjeneste hver måned, og så have en rotation blandt de forskellige streamingtjenester, hvis økonomien er et problem. Så er der også det Telmore tilbud der giver et ret overraskende udvalg af digitale tjenester til 200 kr i måneden. Ved ikke hvordan de har fået det banket sammen, men det virker nu til at være ret godt. Måske fordi man rent faktisk binder sig med det, og så er f.eks. HBO Nordic sikret nogle måneders betaling istedet for at folk kommer og går som de bliver færdig med at lave nye serier.

HBOs udvalg virker godt nok til at være det dårligste... en bunke gamle film der ikke er specielt gode, og så ellers hvad der virker til kun at være deres egne serier. De er da rigtigt gode serier... men synes godt nok det er svært at forsvare at have et vedvarende abonnement til HBO Nordic.
Gravatar

#14 steadi07 5 år siden

Mads47 (10) skrev:
Jeg er godt træt af at der hele tiden skal være flere og flere tjenester. Der er jo ingen der gider at betale til så mange forskellige. Se bar på PC spil, folk vil have Steam...men man tvinges ind i elendige tjenester som Origin, Uplay og hvad der ellers findes der ude. Det er kun til irreation over for forbrugeren. Forstår godt at folk vælger Popcorn time.


At sammenligne forholdene på spilmarkedet og på streaming-tjenesterne vil lede til forkerte konklusioner. Du betaler ikke for at kunne bruge Steam, Uplay o.l., men det er månedlig afregning for Netflix og deres konkurrenter.

Historien var utallige gange vist, at det kan sagtens være, at det er nemt for forbrugeren, at spil kun kan købes hos Steam eller streaming kun kan ske gennem Netflix, men det er i sidste ende altid forbrugeren, som lider under monopolerne alene af den grund, at den effektive konkurrence ikke er til stede.
Gravatar

#15 KEiZ 5 år siden

Spotify, bare med film, og ja prisen Måtte gerne ligge langt over de 100 kr. om måneden, men alle selskaber ligger filmene ind og betales alt efter hvor mange streams der er foretaget. (tror det er sådan spotify fungere),

Men min pointe er mit musik behov bliver dækket med spotify, og det jeg ikke kan få køber jeg da det er begrænset. det samme ville jeg gerne have på film/serie markedet, AT mit behov er næsten dækket.What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#16 RuneSøndergaard 5 år siden

undefined skrev:
Lad nu være med at give filmindustrien skylden for folks manglende respekt for andres copyright. 'Leechers will be leechers'


Hold nu op..
Ja det er at "stjæle" fra andre, men det er sku deres egen skyld.
Selvom musik branchen og film branchen ikke er den samme, er dette ikke et argument for at man ikke kan finde ud af samle alt et sted

Der findes mange forskellige produktions selskaber, også indenfor musik branchen, og de kan sagtens finde ud af at have alt musik det samme sted
Det samme kan film branchen, hvis de ikke havde så travlt med at være grådige hvilket er grunden til at der sker så meget ulovlig streaming.

Ulovlig streaming / Pirat kopiering stopper ikke før de gør noget ved dette

Skriv ny kommentar: