Sæson 2 The Mandalorian instruktører / Filmz.dk

Disney Plus annoncerer 3 nye instruktører til “The Mandalorian”


Syv instruktører har medvirket til at skabe Sæson 2 af Star Wars-serien “The Mandalorian”.

Det er ganske vist Jon Favreau, der er overordnet ansvarlig på Disney Plus-serien “The Mandalorian” – men han får hjælp.

Nu annoncerer Disney Plus de i alt syv instruktører, der har medvirket til at skabe de nye afsnit af den kommende Sæson 2 af Star Wars-serien.

Jon Favreau selv instruerer igen sammen med Dave Filoni, Bryce Dallas Howard og Rick Famuyiwa, som også instruerede dele af Sæson 1.

De fire får selskab af tre nye Star Wars-instruktører. Som tidligere beskrevet er “Ant-Man”-instruktør Peyton Reed og “Alita”-instruktør Robert Rodriguez blandt de nye instruktør-ansigter.

Den tredje er Carl Weathers, der selv spiller med i “The Mandalorian” i rollen som Greef Karga. I Sæson 2 er Weathers således også en del af instruktør-holdet, skriver ComicBook.

Læs også ‘Lucasfilm frigiver Sæson 2-traileren til “The Mandalorian”‘.

Sæson 2 af “The Mandalorian” får premiere på Disney Plus den 30. oktober.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gridlock 1 år siden

Et muligt rygte
https://cosmicbook.news/star-wars-pedro-pascal-dif...
Hvis det er sandt så skred ham der spillede the Mandalorian halv vejs igennem sæson 2 fordi han var utilfreds med at hans ansigt ikke blev vidst mere og han hele tiden skulle ha den hjelm på.
Gravatar

#2 Bachone 1 år siden

er disse instruktører kristne, katolikker, jøder eller muslimer?
(overskriften melder ikke om det)
Gravatar

#3 MartinEH 1 år siden

#2 Jon Favreau er katolik og det samme er Robert Rodriguez, er ikke sikker på Peyton reed, Bryce Dallas Howard er så vidt jeg ved fra tidligere interviews ihvertfald opvokset i et "kristent presbytarian" hjem, men hvorvidt han stadigvæk betragter sig som sådan er usikkert og med Rick Famuyiwa må jeg indrømme, at jeg ikke er sikker.

Skriv ny kommentar: