Disney+ bliver ikke ens i hele verden – der vil være forskelle imellem lande.

Når Disney Plus åbner i Danmark til sommer, så vil brugerne helt afgjort få adgang til Originals-produktioner som “The Mandalorian” og “Lady and the Tramp”.

Men ikke alt på Disney+ US kommer nødvendigvis til Disney+ DK. Det afslører Twitter-profilen for britiske Disney+ UK.

Således åbner Disney Plus den 24. marts i Storbritannien og en lang række andre vesteuropæiske lande med store dele af Disney Plus-kataloget fra USA, men ikke det hele.

Det vides dog ikke konkret hvilke titler, som ikke bliver tilgængelige i Storbritannien og til sommer i Danmark til en forventet pris på 59 kroner om måneden.

Læs også ‘Før Disney+ åbner i Danmark: Nu mister Viaplay alle titler fra Marvel og Star Wars‘.

Originale produktioner som de kommende MCU-serier “The Falcon and the Winter Soldier” og “WandaVision” bliver dog skabt specifikt til Disney Plus, så de bliver tilgængelige i alle lande.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 FelixtheAvenger 4 måneder siden

Vi får nok meget af det samme.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#2 kblood 4 måneder siden

Ja... det giver desværre sig selv. I USA kan de lave en aftale for over 300 millioner på en gang... I Europa skal aftalen laves fra land til land og i Danmark er der vidst ikke engang 6 millioner mennesker.

Men jeg forventer nu alligevel at alt der så er lavet af Disney, alle de nye serier, de burde da i hvert fald være i alle andre lande også.

Undrer mig med HBO Nordic hvor at Mr. Robot som så vidt jeg ved er en af deres egne serier... ikke kom på HBO Nordic. Jeg kan så se at den stadigt ikke engang er kommet der på.

Hvad er så grunden til at lave sine egne serier, hvis de ikke kommer på deres egne streaming tjenester?
Gravatar

#3 Mejse 4 måneder siden

#2 det er ikke en HBO produktion og de første 3 sæsoner af den er på hbo så ved ikke helt hvad du har kigget på :D

Skriv ny kommentar: