Apple TV+ har sandsynligvis flere brugere end Disney Plus – men de færreste betaler.

Disney-chef Bob Iger har nu afsløret, at siden lanceringen den 12. november 2019 har Disney+ anskaffet sig 28,6 millioner abonnenter.

Det er markant flere end forventningerne, der lød på 10-18 millioner brugere det første år. Disse forventninger er nu overgået alene på det første kvartal.

Forude venter lanceringer i store dele af Europa i 2020, ligesom der er planer om at fremskynde Disney Plus til det indiske marked.

Målt på antal abonnenter så bliver Disney+ dog overgået af konkurrenterne fra Apple TV+, som dog ikke officielt vil ud med antal abonnenter.

Det vurderes ellers, at Apple TV+ på første kvartal har opnået 33,6 millioner abonnenter – altså flere end Disney+.

Apple TV+ har dog i modsætning til Disney+ lanceret i hele verden på samme tid.

Samtidig er flertallet af abonnenterne på Apple TV+ gratister. Således får alle købere af en iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch eller Mac efter d. 10 september i 2019 et års gratis abonnement til Apple TV+, skriver 9to5Mac.

Læs også ‘Her er anmeldernes dom over alle de nye serier på Apple TV+‘.

Disney Plus lanceres i Danmark til sommer, imens Apple TV+ allerede er tilgængeligt for danske streamingkunder.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 2 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#2 Movie Daddy 2 år siden

Tyler Durden (1) skrev:
Glæder mig til Disney+ lander i Danmark. Fedt, og mangfoldigt, bagkatalog :-) Hvad angår Apple+ så beholder jeg med sikkerhed tjenesten, hvis de kan holde den høje standard de har lagt for dagen! The Morning Show oser af høj høj kvalitet, og er et must see. Servant er superfed, og bringer M. Night Shyamalan tilbage på “suspense-landkortet”... på højde med Den Sjette Sans. Kan stærkt anbefales. The Elephant Queen er også fremragende, og helt ekstraordinært flot, i 4K HDR! Glæder mig til mere på platformen!


Kan kun give dig ret. Har nu set SEE, For all mankind, og er gået igang med The morning show. Og det er kvalitet serier i super lyd og billede kvalitet.
Glæder mig til at se det der snart kommer på Apple+ fra Steven Spielberg tror at det bliver så fedt.
Gravatar

#3 BigRaj 2 år siden

The Morning Show.....VILDT GOD!!!!

Skriv ny kommentar: