Disney+ tilføjer nu mutant-ikoner til tjenesten – nyt om X-Men meldes på vej.

Når brugerne af Disney Plus opretter en konto, så får hver bruger lov til at vælge et ikon. Nu er der 10 nye ikoner at vælge imellem.

Disney Plus-brugerne kan nu også vælge imellem Professor X, Magneto, Cyclops, Storm, Rogue, Gambit, Beast, Jean Grey, Jubilee og Wolverine – alle X-Men-mutanter.

Nu erfarer MCU Cosmic, at Disney Plus pønser på en større X-Men-annoncering i kølvandet på lanceringen af de nye ikon-valgmuligheder. Hvad kan det være?

Disney har som bekendt overtaget “X-Men”-franchisen efter købet af Fox. Så der kan være tale om en tilføjelse af “X-Men”-filmene til Disney Plus.

Der kan også være tale om en streamingpremiere på “The New Mutants”, der igen-igen blev udskudt i forbindelse med coronakrisen – nu er den uden premieredato.

Sidst – men måske mest realistisk – vil være en nyhed om en kommende fortsættelse af “X-Men: The Animated Series” fra 1990’erne.

Således er de nye Disney Plus-ikoner fra stilen i “The Animated Series”, og i 2019 kom det frem, at “X-Men”-holdet havde en idé til en fortsættelse af serien – og så skader det næppe, at MCU-chef Kevin Feige er stor fan af serien.

Læs også ‘Derfor udsætter coronakrisen næppe Disney Plus i Danmark‘.

Disney+ kommer til Danmark til sommer.

Billede


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: