Disney CEO Bob Iger vil have Marvel til at udgive færre film og serier. For at gøre dem bedre, laver han færre.

Tirsdag sagde den administrerende direktør for Disney, at Marvel vil reducere sin produktion til “sandsynligvis omkring to tv-serier om året” og 2-3 film årligt.

“Vi har arbejdet hårdt med studiet for at reducere produktionen og fokusere på kvalitet,” sagde Iger under Disneys økonomiske andet kvartals (Q2) indtjeningsmøde. “Det gælder især for Marvel.”

“Vi vil langsomt reducere produktionen og sandsynligvis gå til omkring to tv-serier om året i stedet for, hvad der var blevet til fire, og reducere vores filmproduktion fra måske fire om året til to – et maksimum på tre,” fortsatte han.

“Vi vil balancere efterfølgere med originale film, især inden for animation,” sagde Iger. “Vi var gået igennem en periode, hvor vores originale film inden for animation, både Disney og Pixar, dominerede. Vi svinger nu tilbage en smule for at læne os op ad efterfølgere.”

For Marvel specifikt er der næste års ‘Thunderbolts’, en original, samt efterfølgere til ‘Deadpool’, ‘The Avengers’ og ‘Captain America’.

“Det vil være en balance, som vi synes er rigtig,” sagde Iger.

Men balancen, som Iger synes “er rigtig”, er 75 procent (eller mere) til fordel for efterfølgerne.

‘Deadpool vs. Wolverine’, er Marvels eneste film i 2024; den får premiere i biograferne den 26. juli 2024. Iger lovede tidligere fans “en masse nyt” fra Marvel.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: