Loki og Scarlet Witch får egne Marvel-serier på ny Disney-tjeneste.

I 2019 lancerer Disney en egen streaming-tjeneste. Her kan fremtidens film fra Marvel Studios og Lucasfilm streames efter biografen.

Men Disney planlægger som bekendt også eksklusivt streaming-indhold. Heriblandt en række kommende Marvel-serier.

Således erfarer Variety, at der er planer for minimum to serier; én om Loki og én om Scarlet Witch, der senest begge medvirkede i “Infinity War”.

Serierne vil blive på 6-8 afsnit, og de vil have de originale skuespillere i titelrollerne – altså Tom Hiddleston og Elizabeth Olsen.

Desuden vil det ikke blive Marvel Television, der skal producere de kommende streaming-serier, som de ellers har gjort det for Netflix med “Daredevil” og “Jessica Jones”.

Derimod bliver det Marvel Studios med MCU-chef Kevin Feige, som skal stå i spidsen for udviklingen af de nye Marvel-serier.

Budgetterne bliver angiveligt massive sammenlignet med andre Marvel-serier.

Det samme bliver tilfældet med en kommende live-action-serie fra “Star Wars”-universet – læs om det her.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Bachone 9 måneder siden

Skal så meget have disney streaming når det kommer til dk
Gravatar

#2 Mejse 9 måneder siden

de giver den godt nok gas...tror de andre streaming tjenester skal passe på, for disney har pengene og netværket til at udvide HURTIGT.
Gravatar

#3 kblood 9 måneder siden

Ja... Disney er vidst utvetydet de største i denne branche, så de burde ret nemt kunne vælte ind på dette marked og tage en kæmpe andel, og måske endda den største andel.

Hvis der ikke kommer noget konkurrence styrelse og gør noget ved det, så kunne jeg godt forestille mig at de kunne spise så meget af Netflix at Netflix ville kunne få problemer med deres gæld da den da vidst er baseret på at deres indtjening bliver ved med at stige i noget tid endnu og det kunne Disney potentielt stoppe... men der er nok alligevel en del som stopper det fra at gå helt galt.

F.ex. har Disney ikke rettigheder lige nu til en del af sine egne film og serier, da de allerede havde solgt dem til Netlix og andre. Noget andet er at Disney nok alligevel vil tage lidt tid om at komme op på Netflix i ubredelse og udvalg, men det kommer nok ikke til at tage 2 år.

Skriv ny kommentar: