“Star Wars”-spinoffs er sat på pause – “Obi-Wan Kenobi”-film overvejes i stedet som streamingfilm.

I 2019 lancerer Disney en egen streaming-tjeneste, hvor indhold fra Disney, Pixar, Marvel Studios samt Lucasfilm eksklusivt vil få streaming-premiere efter biografen.

Tjenesten er tænkt som en konkurrent til Netflix og Amazon Prime, og nu forlyder det, at Disney overvejer at kickstarte Disney-tjenesten med en stor “Star Wars”-premiere, erfarer The Playlist.

I stedet for at blive til en biograffilm så overvejer Disney angiveligt at lokke nye kunder til med et “Star Wars”-spinoff om Obi-Wan Kenobi – kun på streaming-tjenesten.

Intet er dog endnu sikkert eller afgjort, men den seneste tids historier om “Star Wars”-spinoffs på ubestemt pause efter “Solo”-floppet kan måske hjælpe idéen yderligere på vej.

Lucasfilm overvejer således mindre budgetter og nye måder at markedsføre fremtidens “Star Wars”-spinoffs på – her kunne streaming-tjenesten være en mulighed efter forbillede fra Netflix.

Disney har tidligere annonceret, at serier baseret på “Star Wars”-universet og Marvel vil få eksklusiv streaming-premiere.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 1 år siden

vill gerne se filmen
Yoda, and the story of the force
Gravatar

#2 Mads47 1 år siden

Synes faktisk det lyder som en rigtig god ide og lave spin-off film direkte til deres streaming tjeneste. Jeg kunne godt tænke mig at se en Palpatine film og måske lidt mere i et horror vibe.
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 tror ikke der bliver tale om andet end Obi-Wan filmen, som et ekstra trækplaster.
Gravatar

#4 The one is back 1 år siden

you most be joke vi skal da have dem på Blue ray

Skriv ny kommentar: