Lucasfilm gentænker “Star Wars”-fremtiden efter “Solo”-flop – mindre budgetter kan være vejen frem.

“Solo”-fiaskoen har rystet ledelsen hos Lucasfilm.

Det har blandt andet betydet, at fremtidige “A Star Wars Story”-spinoffs er blevet sat på pause på ubestemt tid, imens man overvejer mulighederne.

Men selv om der ikke længere aktivt arbejdes på spinoffs om Boba Fett og Obi-Wan Kenobi, så betyder det ikke, at de ikke kommer til at ske, erfarer The Hollywood Reporter.

Det bliver blot i en mindre skala, end det blev tilfældet med “Solo”, der blev historiens dyreste “Star Wars”-film.

Konklusionen internt hos Lucasfilm er, at hvis ikke en kendt “Star Wars”-karakter som Han Solo kunne bære et spinoff med et blockbuster-budget, så er det utænkeligt, at Boba Fett kan.

Derfor bliver fremtidens “Star Wars”-spinoffs radikalt anderledes end først planlagt.

De skal gentænkes, markedsføres anderledes end “Episode”-filmene og produceres for færre penge.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 7 måneder siden

Jeg synes det virker underligt hvis de ændrer deres planer pga en enkelt film, der underperformer. De tre tidligere film blev alle del af 1 bio. dollar club, en af disse film var også "A Star Wars Story". Med den rigtige historie og markedsførring, kan de næste film udenfor trilogi-formatet også blive en succes. Med fyrring af instruktører og Ron Howard der var nød til at reshoote 70-80 % af filmen er det faktisk overraskende at den blev så vellykket som den gjorde.

Jeg kan dog godt lide princippet i at nogle Star Wars film ikke behøver være så store i scala. F.eks. kunne jeg godt tænke mig en film om de første Jedier. Ifølge legend opstod Jedi Ordenen på planeten Tython, og i en film om dette kunne hele handlingen foregå på denne planet, så her behøver man ikke så stort budget.

Man kunne også lave film om det første brud i Jedi Ordenen, hvor de første Dark Jedier forlod Jedi Ordenen. Her kan man også klare sig med færre locations og behøver slet ikke rum-slag.
Gravatar

#2 kblood 7 måneder siden

Det er da helt utroligt hvor meget de basere på denne ene film som de SELV valgte at den skulle i biografen lige omkring Infinity War og Deadpool 2. Det var da en brøler uden lige, og så vælger de efterfølgende at bebrejde instruktøren og nu begynder de på dette også? Wtf?

Det er da godt nok manglende indsigt og ikke mindst selvindsigt vil jeg mene. De BLEV advaret om at det var risikabelt at prøve at komme med den på det tidspunkt, specielt Infinity War og så hjælper det ikke på det at det var deres egen film.

Skriv ny kommentar: