Walt Disney Studios indgår aftale med Secret Cinema – laver totaloplevelser baseret på Disney-film.

Disney-ejede filmuniverser som Marvel Cinematic Universe og Star Wars kan snart blive til meget mere end film i en biograf.

Walt Disney Studios har således indgået en aftale med Secret Cinema om at udvikle film-oplevelser baseret på selskabets store titler.

Det er endnu ikke besluttet, hvilke titler som Secret Cinema vil skabe oplevelser ud fra, men der bliver tale om en kombination af film, musik, kunst, teater og dans, skriver The Hollywood Reporter.

Publikum bliver selv en del af forestillingen, hvor de bliver tildelt en karakter. Herfra træder de ind i en filmverden, hvor de bliver deres karakter og bliver en deltager i selve filmen.

Secret Cinema har tidligere lavet forestillinger baseret på “Moulin Rouge!”, “Blade Runner”, “Casablanca”, “The Grand Budapest Hotel”, “Shawshank Redemption”, “Stranger Things” og “Alien” samt “Star Wars” som led i en tidligere aftale med Disney.

Læs også ‘Marvel annoncerer VR-filmen “Avengers: Damage Control” – danske fans må vente‘.

De første forestillinger har planlagt premiere senere i 2020 i London, men skal efter planen også sættes op i New York og Los Angeles.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: