Colin Trevorrow erkender, at nyt læk af Star Wars-concept arts er fra den droppede “Duel of the Fates”.

Det hele er sandt! Instruktør Colin Trevorrow indrømmer nu, at hans “Star Wars: Episode IX” havde titlen “Duel of the Fates” – 15 concept arts er lækket.

”Ja, det er fra ‘Duel of the Fates’,” skriver den fyrede instruktør på Twitter til en post med de 15 concept art-billeder.

De 15 billeder kan ses nedenfor, og de peger på, at “Duel of the Fates” var blevet en noget anden film end “The Rise of Skywalker”, som J. J. Abrams lavede, da Colin Trevorrow i 2017 blev fyret.

Blandt andet medvirker Darth Vader i en trænings-sekvens med Kylo Ren, ligesom Rey har et dobbeltbladet lyssværd.

Læs også ‘Flere kilder bekræfter: Fyret Star Wars-instruktørs manuskript lækket’.

Tidligere har andre Star Wars-concept arts været lækket, hvorefter Colin Trevorrow afviste, at de var fra “Duel of the Fates”.

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

BilledeVis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Wolff 4 år siden

Fantastiske billeder. Specielt det med henrettelsen af en Oprørs Pilot (som desværre ikke er vist her). Seriøst mørkt!
Gravatar

#2 Gridlock 4 år siden

https://wegotthiscovered.com/movies/george-lucas-r...

Lige en ekstra Star Wars Nyhed hvis dette rygte ellers passer vil Lucas gerne hjælpe Disney med Star Wars, men han vil ha fuld creative control samtidig med han også vil ha Dave Filoni med ind over det.

Dog er Lucas ikke den eneste der interesseret og overtage Kathleen Kennedy´s job, Kevin Feige har også udtrykt interesse.

Personligt tror jeg at hvis Disney skulle vælge en til og overtage Star Wars efter Kennedy bliver det nok Feige, da Marvel cinematic universe, blev temmelig profitable under hans lederskab.

Så de vil nok gerne ha ham ind og levere det samme resultat til Star Wars.
Tvivler på at Disney vil lade Lucas komme ind igen eller lade ham få fuld kontrol over Star Wars, da det ville være mere eller mindre og indrømme at de ikke kunne klare den uden ham.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#2 WGTC er mildest talt kendt som et meget utroværdigt medie, som bare finder på historier.
Gravatar

#4 Gridlock 4 år siden

#3 Du kan også få samme nyhed fra /www.thebulletintime.com
Men ind til videre lyder dette mest til at Lucas er blevet spurgt om han gerne ville vende tilbage til Star Wars og han har sagt det vil jeg gerne men jeg vil ha fuld kontrol og ha Dave Filoni med ind over det.

Samtidig er jo ingen hemmelighed at Kevin Feige også gerne vil arbejde med Star Wars.

Så tror nyheden er meget troværdig, men det betyder dog ikke at Disney vil give Lucas det han vil ha, eller vil ha ham tilbage ind over Star Wars.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#4 Har aldrig nogensinde hørt om thebulletintime.com, men kan se, de begyndte i 2019, så næppe heller en god primærkilde.

Disney har brugt fem år på at tage afstand fra Lucas og få ham ud af butikken. Det virker usandsynligt. Seriøse outlets peger på Jon Favreau og også Dave Filoni som fremtiden.

Skriv ny kommentar: