Film kan påvirke os på mange måder. En undersøgelse foretaget af Hotels.com viser, at 30 % af danskerne finder inspiration fra filmens verden, når de skal rejse ud i den virkelige verden.

Se også: ”Star Wars” skal sikre turisme til Tunesien

Øverst på listen over rejseinspirationsfilm ligger “Notting Hill”, der får danskerne til at tage til London på visit. Musicalen “Mamma Mia!” indtager andenpladsen, hvilket de sikkert er glade for i Grækenland.

Måske lidt overraskende besættes tredjepladsen af en fantasyfilm. Trilogien om “Ringenes herre” har sendt danskerne til New Zealand for at opleve virkelighedens midgård.

Hvilke film har inspireret dig til at rejse?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 X&O 9 år siden

Kan ikke se hvordan det skulle være overraskende at folk vælger at tage til et smukt land som New Zealand der ikke var særlig eksponeret før 2001. At folk vælger at tage til London udelukkende pga. Notting Hill finder jeg mere overraskende, ved mindre der menes selve Notting Hill.
Gravatar

#2 davenport 9 år siden

De gange jeg har været i USA, har jeg altid opsøgt steder fra film. Har set meget af New York, DC og Miami. Det er sgu lidt sjovt. Har et billede hvor jeg står og ser sej ud foran FBI bygningen. Og har også stået ansigt til ansigt med en af Bushs bevæbnede vagter foran hegnet til White House :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#3 steadi07 9 år siden

Man havde uden tvivl fornemmelsen af, at 90% af samtlige backpackere var i New Zealand pga. Ringenes Herre-filmene. Gud fader, hvor har jeg set 1'eren mange gange på forskellige hostels, for "den film er jo så god, og så er vi jo tæt på, hvor den blev optaget.".

Argh! :)
Gravatar

#4 davenport 9 år siden

Gad nu godt alligevel... ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#5 [ikke godkendt bruger] 2 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#6 [ikke godkendt bruger] 2 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Hi there! my name is Tom! I love sports and film. Actually i go to the cinema every weekend=) I work in the real estate niche as Web Designer.

Skriv ny kommentar: