Michael Waldron skal skrive den kommende “Star Wars”-film, der produceres af MCU-chef Kevin Feige.

Der har været relativt stille omkring projektet, siden den kommende, Kevin Feige-producerede “Star Wars”-film blev annonceret i 2019.

Læs også: Star Wars-fans bemærkede “Rogue”-referencen i “The Mandalorian”

Nu er der endelig nyt. MCU-chefen har nemlig udpeget manden, der skal skrive manuskriptet. Valget er faldet på Michael Waldron, som er en gammel kending af Kevin Feige. Det skriver Deadline.

Waldron er nemlig også blandt manuskriptforfatterne på den kommende “Loki”-serie, ligesom han også har skrevet den kommende “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

Derudover var Waldron også manden bag “Rick and Morty”-afsnittet “The Old Man and the Seat” (sæson fire, afsnit to), hvor Rick opdager, at der er nogen, der har benyttet sig af hans ellers meget private toilet.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 BlackJesus 2 år siden

Gad godt se en dokumentar eller interview om hvordan de tænker og arbejder når de skal skrive historier til forskellige fantasy film. Især når de skal skrive lige efter hinanden.

Jeg ved godt de er ekstremt dygtige og vil gerne vide hvordan de kan skelne mellem de forskellige fantasy verdener uden at låne fra hinandens historier, så de bliver originale!
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 2 år siden

Er træt af MCU. Giv os nu bare en masse forskellige og originale film, frem for det samlebåndsarbejde, som det er blevet til.
Gravatar

#3 BlackJesus 2 år siden

Stå i biografen og fortæl dem som går ind og ser det. Jeg ville også producere som Disney, når de tjener kassen på hver film. Giv skylden på seerne!
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

Ja og det ser ud til at de forsøger det samme med Star Wars. Det er jeg bestemt ikke fan af. Alt for meget fokus på Jedierne i The High Republic, hvor de fungerer som galaksens superhelte politibetjente.

Der har været meget fokus på at bevæge sig væk fra Skywalker familien, men det har ALDRIG været et problem. Hvis der fortælles gode historier om Skywalkers så er det godt.

For meget fokus på jedier kan til gengæld være et problem, hvis mystikken fjernes, og de bare bliver til gallaktiske superhelte. Der er trillioner af skabninger i galaksen, hvoraf der kun er ca 10.000 jediriddere. Lidt mere fokus på andre skabninger tak, og også politikken.
Gravatar

#5 Ronnie Barnhardt 2 år siden

#3 Det har du ret i. Men derfor kan man godt være så naiv at håbe, at dem med magten, beslutter sig for at lave noget andet. Som heller ikke nødvendigvis er mindre indbringende.

Skriv ny kommentar: