Ezra Miller skriver nu selv manuskriptet til solofilmen om The Flash.

For et år siden blev “Fars sygt fede bilferie”-instruktørerne John Francis Daley og Jonathan Goldstein hyret til DC-filmen “The Flash”, der har skiftet instruktør flere gange.

Men der er kreative uenigheder på produktionen imellem Daley og Goldstein på den ene side og så titelrollens Ezra Miller.

Daley og Goldstein ønsker således en let og humoristisk udgave af “The Flash”, imens Miller har en langt mere mørk og dyster udgave i tankerne.

Parterne har forsøgt at enes om et kompromis siden sidste år, men det er ikke lykkedes.

Derfor er Ezra Miller nu begyndt at skrive et eget udkast til et manuskript i samarbejde med DC Comics-forfatter Grant Morrison, skriver The Hollywood Reporter.

Manuskriptet bliver angiveligt afleveret til DC Films i løbet af ugen, hvorefter der skal tages stilling til retningen for “The Flash”, der meget vel kan ende med, at Ezra Miller bliver skiftet ud som The Flash.

Således er DC Films efter fyringen af Zack Snyder gået i en mere lys og humoristisk retning med film som “Aquaman” og den kommende “Shazam!”.

Senest er premieren på “The Flash” blevet udskudt – læs om det her.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 HighFlyer15 8 måneder siden

Så længe han ikke er ligeså akavet som i Justice League. Det var alt for meget.
Gravatar

#2 Mejse 8 måneder siden

tja det er jo meget sådan det altid er med dem :) men ser nu stadig frem til hvad de kommer med, før eller siden finder de jo en formel der virker for dem :)
Gravatar

#3 Mads47 8 måneder siden

Jeg kunne godt snart tænke mig en Flash film, Flash er en af mine yndlings superhelte. Synes godt nok DC roder lidt for meget rundt med film som The Batman og Flash.
Gravatar

#4 Johnny42 8 måneder siden

Hvis han har talent for det og nogle gode ideer, så skal han endelig gøre det. Nu har jeg ikke selv set "Fars sygt fede bilferie” men ud fra hvad jeg har hørt så vil stort set hvem som helst være en forbedring i forhold til nogen af dem, der arbejdede på den film.

Skriv ny kommentar: