Verdens velvære afhænger af en gruppe outsidere og tyveknægte i den nyeste trailer til “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”.

Millioner og atter millioner af fans har siden dets begyndelse i 1974 levet sig ind i fantasy-verdenen og skabt deres egne heroiske eventyr i det legendariske bordrollespil “Dungeons & Dragons”, der inden længe står over for endnu et filmatiseringsforsøg – det fjerde af slagsen.

Der skal ikke nødvendigvis særlig meget til at overgå de tre forhenværende “D&D”-film, så man kan godt tillade sig at have lidt højere forventninger til “Honor Among Thieves” – særligt når man tager i betragtning, at filmen instrueres af John Francis Daley og Jonathan Goldstein, der stod bag den fantastisk underholdende komedie “Game Night”.

Læs også: “‘Dungeons & Dragons’-serie er under udvikling hos Paramount+ med ‘Red Notice’-instruktør tilkoblet”

I den seneste trailer til “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” følger vi en gruppe tyve ledt an af Chris Pines charmerende Edgin, der i deres forsøg på at stjæle et sjældent relikvie tilbage kommer på afveje, da de krydser klinger med de forkerte personer.

Skuespillerne bag Edgins gruppe af eventyrlige udskud består af Michelle Rodriguez (“Fast & Furious”-franchisen), Regé-Jean Page (“The Gray Man”), Justice Smith (“Jurassic World: Fallen Kingdom”) og Sophia Lillis (“It”). Over for dem spiller blandt andre Hugh Grant (“Notting Hill”) og Daisy Head (“Shadow & Bone”).

“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” får premiere den 5. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: