Den første live-action-“Dungeons & Dragons”-serie kommer til at se dagens lys hos Paramount+.

Vi er ikke længe fra at se den første live-action-adaptation af “Dungeons & Dragons” siden afslutningen på den oprindelige trilogi, der ikke ligefrem fik den mest flatterende ende, efter de to sidste film udkom direkte på DVD. “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” gør dog klar til at indtage det store lærred den 5. april, men ifølge Deadline er der meget mere at se frem til fra det umådeligt store fantasy-univers.

Læs også: “Den første trailer er kommet til Dungeons & Dragons-filmatiseringen: ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'”

Paramount+ har nemlig allieret sig med “Dodgeball: A True Underdog Story”- og “Red Notice”-instruktør Rawson Marshall Thurber for at skabe en serie baseret på det elskede bordrollespil. Thurber har skrevet og skal instruere den første episode af serien, hvis første sæson bliver otte episoder lang.

EOne og Paramount Pictures, der også har slået sig sammen om den kommende film, står bag serien, som man regner med bliver platformens største nogensinde, og som man håber kan blive et springbræt for flere serier i universet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: