Den karismatiske skuespiller og wrestler Dwayne Johnson, også kendt som The Rock, er klar til at sætte kløerne i en superhelt fra DC Comics.

Se også: The Rock slås, skriger og glor på damer i ny “Hercules”-trailer

For et par måneder gav skuespilleren nogle hints om, at han skulle spille den sorte Green Lantern, der går under det civile navn John Stewart.

Det benægter Dwayne Johnson dog nu: “Det er ikke Green Lantern. Tro mig, John Stewart var en karakter jeg var interesseret i at spille, men der er allerede en version af Green Lantern, så vi er gået i en anden retning”, udtaler Johnson til Total Film.

Og den retning er højst sandsynligt DC’s superhelt Shazam. Skuespilleren fortæller nemlig, at det er en helt med kræfter ikke ulig Supermans, og afslutter interviewet med at sige “Just say the word”, hvilket hentyder til, at Shazams alter-ego, Billy Batson, siger hans navn, når han skal forvandles til superhelten.

Om Johnson så rent faktisk vil dukke op som Shazam i Zack Snyders “Batman V Superman: Dawn of Justice”, eller hvorvidt han får sin egen film, vides endnu ikke. Måske der er en annoncering på vej, når Comic Con løber af stablen næste weekend?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 tricopulus 9 år siden

by the power of Greyskull
nåå nej, forkert film, mente by the power of Shazam
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."

Skriv ny kommentar: