Animationsserien “The Adventures of Jonny Quest” får nu – ligesom så mange andre klassikere – en genoplivning med en live-action-film.

Filmen vil højst sandsynligt have “High School Musical”-stjernen Zac Efron i hovedrollen som Jonny Quest, men det er endnu ikke helt på plads. Hvad, der dog er helt sikkert, er, at Dwayne Johnson vil spille Quests bodyguard Race Bannon, som også står for at træne og udvikle drengen.

Den originale animerede serie fra 1960’erne omhandlede Jonny Quest, en 11-årig dreng, der tager med sin far, Dr. Benton Quest, på diverse eventyr rundt omkring i verden. Af frygt for hvad der kunne ske af dårlige ting for Jonny, bliver Race Bannon ansat som bodyguard.

Da Efron er ønsket som Jonny, må konceptet nødvendigvis undergå nogle ændringer, da Efron – på trods af et ungdommeligt udseende – umuligt kan ligne en 11-årig.

Filmen vil blive instrueret af Andy Fickman, som også har instrueret den kommende film “Race to Witch Mountain”, der ligeledes har ‘The Rock’ i en af de bærende roller.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 ZeroSeven 11 år siden

Bliver sjovt at se Dwayne afbleget hvidt hår :)
Gravatar

#2 Kviesgaard 11 år siden

Håber på at Quest-world er med i den her filmatisering. Var noget af det jeg satte mest pris på i tegnefilmene (de nye udgaver og ikke dem helt tilbage fra 60'erne).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Lethal Injection 11 år siden

Blev (som altid) frastødt af navnet Zac Efron, so im out... No Johnny Quest for me!
Hvad bliver det næste? "Zac Efron som Robin?" >:(
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#4 filmz-Sichlau 11 år siden

Jeg var glad for at høre om filmatiseringen af denne serie, indtil Zac dukkede op i teksten og ødelagde de storslåede billeder der blomstrede i min fantasi. Nåh, ja man kan jo altid håbe på han dør i filmen, hehe.
Gravatar

#5 sezzie 11 år siden

#2
Ja 90'er udgaven var klart den bedst. Har hele samlingen et sted :p

Skriv ny kommentar: