Coming to America 2 aldersgrænse / Filmz.dk

Eddie Murphy afslører markant ændring fra originalen til “Coming to America 2”


“Coming to America” fra 1988 havde R-rating – fortsættelsen bliver derimod familievenlig.

Originalen var forbudt for børn. Men det bliver ikke tilfældet, når “Coming to America 2” til næste år får premiere.

Det afslører Eddie Murphy nu selv:

”Min næste film er ‘Coming to America’, og den er PG-13,” siger Eddie Murphy ifølge Cinemablend.

Afsløringen kommer i forbindelse med promoveringen af Netflix-filmen “Dolemite Is My Name”, der er Eddie Murphys første film med R-rating i 20 år.

Således var den sidste Eddie Murphy-film med R-rating “Life” fra 1999.

Men aldersgrænsen til “Dolemite Is My Name” antyder altså ikke en ny retning for Eddie Murphy, der vender tilbage til de familievenlige film med “Coming to America 2”.

Læs også ‘Eddie Murphy laver “Frækkere end politiet tillader 4” efter “Coming to America 2”‘.

“Coming to America 2” får premiere d. 17. december i 2020.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#11 Ryder666 1 år siden

Johnny42 (10) skrev:
Tja den kan måske godt være sjov og god selv om de holder sig til PG-13. Det lægger dog nogle begrænsninger på den kunstneriske frihed, hvilket er trist. Det ville være bedre hvis man startede med at lave den film man ønskede at lave og så blev ratingen bestemt ud fra dette. Men de tænker jo på bundlinjen og hvis man vurderer at den kan tjene 100-200 mio mere ved en lavere rating, så er der flere der vælger dette i dag.


Er på sin vis enig.
Det skal dog siges, at der findes gode pg-13 rated film, som også er blandt mine yndlingsfilm. Men, der er også dem, der tydeligvis mangler "kant". Critters filmene, som jeg for nyligt skaffede på blu ray, er pg-13 rated, og har sin helt egen charme, og har en okay mørk side af sig, kombineret med god humor. Så det er, som du siger, muligt at lave gode pg-13 rated film. Men, at ødelægge franchisen bare for at Play it "safe", giver ingen mening, udover dollartegn.
Gravatar

#12 Mejse 1 år siden

#6 man ser da noget bare ikke en penis, der er bare bryster og alt muligt :)

#10 tja hvem ville ikke gøre det ? det betale jo hele budgettet for en film eller to mere :)
Gravatar

#13 OliverDK 1 år siden

"Coming to America" er en klassiker for mig og at ændre strukturen for at at få en anden rating lyder ikke som sød musik i mine ører. Flere af de bedste komiske situationer i CTA var jo bygget op om den grovkornet "voksen" Eddie Murphy humor for mit vedkommende.

Dermed ikke sagt jeg ikke kan forstå de, hvis de mener det kan give flere penge på bundlinjen. Omvendt tænker jeg det kan "backfire", da dem der kender filmen vel alle er voksne i dag og derfor at tone filmen ned for at få en rating til et publikum, som ikke aner hvad "Coming to America" er virker lidt omvendt logik op mig.
Gravatar

#14 Justin 1 år siden

#13
Det giver heller ikke nogen mening for mig
Gravatar

#15 Johnny42 1 år siden

#12 Det er jo også derfor jeg skriver at man kunne ønske sig det var anderledes.

Der er så også det med at i USA vurderer de nøgenhed og bandeord end i Danmark så mange film, der vurderes til R-rating derovre får en 11 års grænse herhjemme, og så skærer de noget væk eller tilpasser det så det klarer sig inden for PG-13.

Der er også hele det kinesiske marked der bliver større og større og hvor der ikke rigtig er nogen aldersgrænse, men hvor filmene der vises i biograferne skal være tilladt for alle.
Gravatar

#16 Mejse 1 år siden

#15 men ville man det ? de 200 millioner ekstra dollars er jo hvad der skal til for at betale for eventuelt r-ratede film som man har mindre tiltro til, at der så nogen gange måske bliver rodet lidt rundt i hvad der burde r-rates og hvad der ikke burde er en anden sag, men nej jeg ville ikke ønske det var anderledes.
Gravatar

#17 Johnny42 1 år siden

#16 Nu er det jo en vurderingssag fra film til film om det bliver godt eller skidt at sænke ratingen. Der er flere film som ikke har haft min interesse pga lavere rating, men hvis studierne vurderer det kan trække et større publikum, så gør de det. Denne film behøver ikke nødvendigvis en R-rating, så her vurderer jeg det ud fra anmeldelser, rotten tomatoes om jeg vil se filmen.
Gravatar

#18 Mejse 1 år siden

#17 jep deres vurdering har ikke rigtig noget med din mening eller anmeldersernes at gøre :) men ja nogen gange ville man da ønske de havde valgt anderledes, men hvis jeg kastede 100 millioner dollars efter noget eller mere, ville jeg nok også gå efter det som højst sandsynligt gav det største afkast, alt andet ville da være at fejle ekstraordinært meget som forretnings leder, og så længe noget af det overskud så bliver brugt på lidt mere "satsede" ting, som det jo ofte gør, så har jeg det helt okay med det, og det her er da bestemt en film hvor man sikkert kan mærke lidt forskel fra etteren, men hvor det i sidste ende ikke burde gå hen og ødelægger filmen på nogen måde.

noget helt andet er så at jeg personligt finder det ret fjollet, at afskrive en film på grund af en rating, ligegyldigt hvad den er, og hvad man mener den burde være :)
Gravatar

#19 Johnny42 1 år siden

#18 Det er mest når de udvander konceptet. Noget der før var R-rated og de så går ned i rating, så bliver jeg skuffet.
Gravatar

#20 Mejse 1 år siden

#19 og det er da helt fair du gør det, jeg finder det bare mindre vigtigt og synes derfor det er fjollet :) men kan da sagtens forstå man synes det er ufedt.

Skriv ny kommentar: