I 2012 skød og dræbte James Eagan Holmes 12 biograf-gæster til en midnatsvisning af “The Dark Knight Rises”. Holmes, der efter sigende kaldte sig selv Jokeren, sårede yderligere 70 gæster. Siden den begivenhed har Christian Bale ikke kunne få sig selv til at se sin sidste film som Batman.

Se også: Christopher Nolan: “Dunkirk” er inspireret af “The Dark Knight Rises”

Det er ellers ikke, fordi Christian Bale ikke gerne vil gense afslutningen på “Dark Knight”-trilogien, men tragedien i byen Aurora hænger for Bale uløseligt sammen med den film:

”Desværre har jeg ikke været i stand til at se filmen siden dengang på grund af tragedien i Aurora. Jeg har ikke kunne se den uden at tænke på det. Jeg ville elske at kunne gøre det en dag,” siger Bale til podcasten Happy Sad Confused.

“The Dark Knight Rises” blev også afslutningen på Christian Bales karriere som Batman, der blev overtaget og aktuelt spilles af Ben Affleck.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 Mejse 4 år siden

men når alt det så er sagt, så er det helt fint vi er uenige, bare du ved gem din vrede til jeg faktisk udtaler mig negativt, eller respektløst, om Bale eller en anden, i stedet for at starte noget baseret på noget der aldrig er sket :)
Gravatar

#22 Snipp 4 år siden

Daaamn Mejse du bliver angrebet hårdt. Kan heller ikke lige se hvor du går over stregen med dine kommentarer og det med respektløst og usympatisk. Det er nok mere mig i de første kommentarer men vi kommer jo godt ud af det. Synd at Kevin altid skal svine folk til ligemeget hvilken diskussion han deltager i. I det mindste fører os 2 et ordenlig sprogbrug ;) Anyway der er skrevet for meget til jeg gider at kommentere på hver eneste men støtter dig 100% Mejse!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#23 Mejse 4 år siden

#22 føler mig nu ikke specielt angrebet, føles mere bare som en lidt sær overreaktion på en masse ting jeg aldrig har sagt :)

Skriv ny kommentar: