I 2012 skød og dræbte James Eagan Holmes 12 biograf-gæster til en midnatsvisning af “The Dark Knight Rises”. Holmes, der efter sigende kaldte sig selv Jokeren, sårede yderligere 70 gæster. Siden den begivenhed har Christian Bale ikke kunne få sig selv til at se sin sidste film som Batman.

Se også: Christopher Nolan: “Dunkirk” er inspireret af “The Dark Knight Rises”

Det er ellers ikke, fordi Christian Bale ikke gerne vil gense afslutningen på “Dark Knight”-trilogien, men tragedien i byen Aurora hænger for Bale uløseligt sammen med den film:

”Desværre har jeg ikke været i stand til at se filmen siden dengang på grund af tragedien i Aurora. Jeg har ikke kunne se den uden at tænke på det. Jeg ville elske at kunne gøre det en dag,” siger Bale til podcasten Happy Sad Confused.

“The Dark Knight Rises” blev også afslutningen på Christian Bales karriere som Batman, der blev overtaget og aktuelt spilles af Ben Affleck.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#11 Mejse 4 år siden

#10 om det tydeligvis ikke fungere for bale at se den eller ej :)
Gravatar

#12 Geekalod 4 år siden

så du tror ikke at en mand som ham på 43 kender sig selv godt nok til ar vide om det ville fungerer? come on så dum er du sq da ikke, Mejse.
Gravatar

#13 Geekalod 4 år siden

og hvordan fanden ville det ære ofrene at en hovedrolleindehaver af en film genså en film hvorunder de blev dræbt? der kører du den sq for langt ud
Gravatar

#14 Mejse 4 år siden

#12 ehm du ved vidst ikke særligt meget om mennesker, de færreste kender sig selv godt nok til at vurderer den slags, og dem der tror de kender sig selv så godt, er ofte dem der har et helt falskt billede af dem selv.

desuden så er den bedste måde at ændre, den slags dårlige associationer faktisk at gøre dem gode, som Snipp foreslog forreksempel at samle folk han holder af og se den, gøre det til noget han tænker positivt på.

du ignorerer ordet MERE, det ville ære dem mere at han så den, end at han er bange for den, og det er jo bare min mening, hvor er din empati ? ;)
Gravatar

#15 Geekalod 4 år siden

så bale skal bare gense filmen igen og igen indtil det virker som terapi? det er ikke nok at han ifølge podcastet har prøvet en gang? det virker mere som om at du ikke fatter en skid i denne her sammenhæng. jo det kunne vel være et interessant eksperiment hvis man er interesseret i at se manden bryde psykisk sammen. jeg kan dog ikke se hvordan du synes at det er empatisk. ej heller kan se se hvordan det ærer ofrerne mere eller mindre at man GENSER EN FUCKING FILM! det er da hamrende ligegyldigt. hvad tror du reelt at de efterladte familier, pressen og den generelle modtagelse ville være hvis bale gik ud og sagde “nu genser jeg filmen for at ære ofrene”? sådan helt ærligt? manden ville sq da blive nedgjort af helvedes til. lad os nu skille tingene fra hinanden og tænk dig nu lidt om inden du skriver, for der mistede jeg sq en hel del respekt for den eneste debattør jeg havde respekt for på filmz. især med din latterlige kommentar om empati. fn fjols.
Gravatar

#16 Mejse 4 år siden

#15 ved ikke lige hvor du finder alle de der ideer fra :)

sagde intet om at gense den, flere gange indtil noget som helst, forklarede bare hvordan man ændre den slags.

er også lidt i tvivl om hvorfor det at du ikke kan se, at det ære ofrerne mere at han ser den, end at han er bange for den, har noget at gøre med at jeg har det sådan.

så er der også lige det med at gå ud og offentliggøre det, føler jeg heller ikke lige jeg sagde noget om, mente det mere som en privat ting for ham.

også interessant at du tror din respekt betyder noget, og at du bliver sur over en kommentar som, hvor er din empati efter du har udtalt dette i tråden....come on så dum er du sq da ikke, Mejse og fjols....som er helt uprovokeret, udtalelser, hvor min mere er drillende, og fremprovokeret af din meget aggresive tone overfor Snipp omkring sympati i andre tråde.

som sagt folk ser sjældent sig selv som de faktisk er :)
Gravatar

#17 [ikke godkendt bruger] 4 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#18 Mejse 4 år siden

#15 undre mig lidt over hvorfor det her fyrer sådan op under dig, har intet negativt sagt om bale eller hans beslutninger, har tværtimod sagt jeg sagtens kunne forstå dem, og ikke selv bille vide hvordan jeg ville reagere i sådan en situation, at jeg fundamentalt ser på problemer som nogrt der skal løses og at ære nogen, som en personlig ting, ingen andre behøver hører om fordi det intet bidrager med til deres liv, men er noget man gør for at vise man føler en forbindelse af en art, og at jeg derfor håber hab får overvundet sin frygt og set filmen, burde da virkelig ikke få dit pis sådan i kog, altså come on kunne forstp hvis jrg udtalte mig negativt om ham eller hans beslutninger, men det gør jeg jo ikke engang.

Så du må lige forklare hvordan det at jeg ser ting anderledes end dig, uden at være negativ omkring det, bringer sådan en reaction frem.

Min første empati bemærkning var lidt bare godhjertet stikkeri indikeret af ;) men må da ærligt indrømme du skjuler den godt lige nu
Gravatar

#19 Geekalod 4 år siden

jeg reagerer altid på mangel for respekt og empati. jeg undskylder at jeg brugte bandeord men jeg står ved essensen af indholdet i diskussionen. det ærer ikke ofrene at han sætter sin bluray Skive i afspilleren og bale kender nok bedre sig selv end mejse gør. nu har jeg faktisk nødt manden to gange ( en gang i berlin og en gang i Cannes) og han virker som en mand der er meget i kontakt med sine følelser og meget seriøs og dedikeret til sit erhverv. jeg respekterer og forstår enhver beslutning han tager i forhold til sig selv og skal ikke gøre mig klog på det efterfølgende. det ville være respektløst og usympatisk.
Gravatar

#20 Mejse 4 år siden

#19 hvor er det du ser mangel på respekt og empati, ud over lige i Snipps første par indlæg måske ? har aldrig påstået jeg kendte ham bedre end han selv gør, og at dit syn på at ære nogen er anderledes end mit, gør jo ikke nogen af dem mindre rigtig, du ser det åbenbart som noget man gør med stor fanfare, og offentligt, det gør jeg ikke :)

tror lige vi skal have noget på plads, det er på ingen måde respektløst eller usympatisk, at stille spørgsmåls tegn ved folks handlinger, hvilket jeg ikke engang gjorde, udtalte bare at ud fra mit verdens synspunkt følte jeg at det og det ville være det rigtige at gøre.

har forresten heller ikke sagt jeg kendte Bale bedre, eller at det ville være det rigtige eller bedste for ham, bare hvad jeg mener er det rigtige, ud fra mine værdiger og holdninger.

føler lidt du kører lidt op i en spids, over noget der faktisk overhovedet ikke er foregået.

Skriv ny kommentar: