Cannes-udgaven af “Once Upon a Time in Hollywood” bliver måske ændret frem mod biograf-premieren, siger Quentin Tarantino.

Det var i denne uge, at “Once Upon a Time in Hollywood” fik verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes – præcis 25 år efter “Pulp Fiction”.

Du kan læse nærmere om Cannes-reaktionerne lige her.

“Once Upon a Time in Hollywood” blev færdig kun kort tid før Cannes. Derfor kan der endnu ændres i filmen inden den officielle biograf-premiere senere på året:

”Jeg forlænger den måske… Det er ikke usædvanligt med en episk film… Jeg tager ikke noget ud. Jeg vil muligvis sætte noget ind igen. Hellere tage til Cannes med en for kort film,” siger Quentin Tarantino til IndieWire.

Den første udgave af “Once Upon a Time in Hollywood” var 260 minutter, men til Cannes-premieren endte den på 159 minutter.

“Once Upon a Time in Hollywood” får dansk premiere d. 15. august.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Jeg siger aldrig nej tak til mere Tarantino, selvom mere end 4 timer måske er lidt meget. Det ender nok heller ikke der men omkring de 3 timer lyder fornuftigt, hvis man er i godt selskab.

Han har et uhørt højt bundniveau, hvor selv hans "dårlige" film er gode. Jeg var godt nok ikke den store fan af The Hateful Eight, men den skal da tilføjes til samlingen på et tidspunkt, og jeg håber da den bliver bedre af at blive set nogle flere gange. Jeg så den kun en gang i biografen.

Skriv ny kommentar: