“Once Upon a Time In Hollywood” får repremiere i forlænget udgave – uvist om den kommer til Danmark.

I dag får Quentin Tarantinos “Once Upon a Time In Hollywood” repremiere i en udgave, der er 10 minutter længere end originalen, som var 161 minutter.

Der er tale om fire nye scener, som er tilføjet “Once Upon a Time In Hollywood”, der kan opleves i de nordamerikanske biografer i dag, skriver The Hollywood Reporter.

Filmz erfarer, at det endnu er uafklaret, om den nye udgave også får dansk biografpremiere.

Det er Sony Pictures, der står bag “Once Upon a Time In Hollywood”. Selskabet havde tidligere på året stor succes med en lignende repremiere på “Spider-Man: Far From Home”.

Repremieren gjorde “Far From Home” til den hidtil største “Spider-Man”-film. Det er dog ikke det ekstra billetsalg, der er den primære motivation for repremieren på “Once Upon a Time In Hollywood”.

I stedet vurderes det, at den nye udgave skal skabe fokus på Tarantino-filmen frem mod Oscar-sæsonen, hvor “Once Upon a Time In Hollywood” har været nævnt som en seriøs kandidat.

Læs også ‘Kina dropper premiere efter Bruce Lee-klage – Tarantino nægter at ændre scene‘.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 11 måneder siden

Ahh kun 10 minutter mere. Jeg ville gerne betale for en 5 timers version.
Gravatar

#2 Coppola 11 måneder siden

Vil hellere have betalt for en kortere film. For det var da godt nok en stinker, han fik lavet denne gang... Elsker ellers hans film, men denne her var sku dårlig.
Gravatar

#3 Perz 11 måneder siden

Coppola (2) skrev:
Vil hellere have betalt for en kortere film. For det var da godt nok en stinker, han fik lavet denne gang... Elsker ellers hans film, men denne her var sku dårlig.

Til dels enig. Syntes ikke filmen var dårlig, men ja den var for lang og sej...
Gravatar

#4 Johnny42 11 måneder siden

Tja hver deres smag, og det skal der jo selvfølgelig være plads til. For mig er dette hans bedste film siden Pulp Fiction, og han har immervæk lavet mage geniale film siden dengang.

Skriv ny kommentar: