Dansk storcenter fjerner voksfigur af Michael Jackson efter dokumentar-filmen “Leaving Neverland”.

I januar fik “Leaving Neverland” verdenspremiere på filmfestivalen i Sundance. Filmen rejser nye overgrebs-anklager imod den afdøde popstjerne Michael Jackson.

“Leaving Neverland” er endnu ikke blevet vist uden for den amerikanske filmfestival, men får premiere til foråret på HBO. Alligevel reagerer mange stærkt på “Leaving Neverland”.

Det har shoppingcentret Rødovre Centrum fået at mærke. Storcentret har arrangeret en voksfigur-udstilling med kendte stjerner som Bruce Willis, Julia Roberts og Michael Jackson i anledningen af vinterferien.

Men sidstnævnte voksfigur nåede aldrig som planlagt at indgå i udstillingen. Det sker efter 15 henvendelser fra krænkede kunder, der krævede figuren fjernet:

”Vi blev derfor bange for, at den kunne støde vores kunder, og at den ville blive udsat for hærværk, og så tog vi den væk,” siger Charlotte Andersen, der er marketingdirektør i Rødovre Centrum, til TV 2.

Figuren af Michael Jackson er erstattet med en, der ligner Brad Pitt.

I sidste uge blev et Rød løber-event aflyst til “Cold Pursuit” efter en shitstorm imod skuespiller Liam Neeson – læs om det her.

“Leaving Neverland” får amerikansk HBO-premiere d. 3. marts.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Star Trek fever 3 måneder siden

Justin (10) skrev:
Jeg skal så meget til Rødovre imorgen :)

Men tror ikke jeg møder bianca

“Bianca Salvaje WTF
Jeg stopper øjeblikkelig med at komme i centeret nu !
Det pædofile udyr ,skal bare blive væk ,og han fortjener ingen plads i historien , at han aldrig blev dømt i retten skyldes udelukkende han betalte såkaldte “ hold så kæft “ penge
Han betalte blandet 26 millioner $ , for at få sagen ud af verden og undgå en retsag , det resulterede i Pepsi annullerede alle kontrakter med ham ,det samme gjorde mange andre ,der heller ikke ville havde deres brand ødelagt !
At hans musik appellerede til små piger og danseglade teenager i resten af verden ,gør ikke hans forbrydelser mindre !
Skam jer RC”


Bianca er jo også en af dem der dømmer uden rettergang. Hun er fortabt i hadet
Gravatar

#12 nwinther 3 måneder siden

Der er vel ingen, der hylder MJ for hans - angivelige - pædofile tendenser, men for hans musik og position som kulturelt ikon.
Man bliver ikke pædofil eller støtte heraf, fordi man lytter til MJ's musik.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: