Casey Affleck undskylder efter #MeToo-sag, der fik ham til at droppe Oscar-showet.

I hans første interview siden han droppede Oscar-showet i marts undskylder Casey Affleck for hans opførsel, der førte til to #MeToo-anklager om sex-chikane.

Tilbage i marts skulle Casey Affleck traditionen tro have givet Oscar-prisen for ‘Bedste skuespillerinde’ til Frances McDormand for hendes rolle i “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” efter selv at have vundet i 2017 for “Manchester by the Sea”. Dette skete ikke efter stigende #MeToo-pres og sexchikane-anklager – læs mere her.

Nu tager Affleck ansvar og undskylder for hans og andres opførsel på “I’m Still Here”-settet i 2009, hvor han var instruktør og producer:

Det var et uprofessionelt miljø og ansvaret falder tilbage på mig som en af producerne, og jeg er nødt til at tage ansvar for det. Jeg bidragede til det uprofessionelle miljø, og jeg tolererede den slags opførsel fra andre folk, og det ville jeg ønske, at jeg ikke havde gjort,” siger Casey Affleck til Associated Press.

Han fortsætter med en undskyldning:

Jeg opførte mig på en måde og tillod andre at opføre sig på en måde, der var virkelig uprofessionel. Og jeg undskylder.

Den Oscar-vindende skuespiller mener også, at beslutningen omkring at droppe Oscar-showet var den rigtige.

Affleck mener desuden, at #MeToo-bevægelsen har været vigtig for kvinders ligestilling:

Jeg tror, hvis man ser på det store billede i den her industri, så har kvinder været underrepræsenteret, underbetalt og er blevet objektiviseret, nedgjort og ydmyget på et utal af måder, og de har bare generelt fået et bjerg af sorg kastet i hovedet i evigheder. Og ingen gjorde et stort nummer ud af det, inklusiv mig selv, indtil et par kvinder med mod og visdom sagde, at nok er nok.

Casey Affleck er ude og promovere “The Old Man and the Gun”, som han spiller med i sammen med Robert Redford, som er gået på pension, nu hvor filmen er optaget færdig.Vis kommentarer (3)

#1 Pistolprinsen 5 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Selvfølgelig har MeToo bevægelsen da været vigtig, til en hvis grænse. Detsvære kender Hollywood ikke til grænser...............
Gravatar

#3 Pistolprinsen 5 år siden

#2: Bedre kan det vist ikke siges :-)
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: