Netflix lægger strategien om – i fremtiden skal der satses på det sikre, hvilket betyder færre storfilm på store budgetter.

Ben Affleck-filmen “Triple Frontier” kostede 115 millioner dollars at producere for Netflix. Den slags kommer ikke til at ske i fremtiden.

Netflix-chefen Ted Sarandos meddeler nu internt, at der skal skrues ned for store prestige-projekter med biograf-budgetter, skriver The Information.

Netop “Triple Frontier” nævnes internt hos Netflix som et skrækeksempel på en dyr storfilm, som fik dårlige anmeldelser og negativ feedback fra abonnenterne.

Samtidig betyder årets Oscar-succes til storfilmen “Roma”, at Netflix ikke længere har samme behov for at bevise sig selv over for omverdenen.

Der er dog stadig større Netflix-projekter på vej som Henry Cavill-serien “The Witcher” og “The Division” med Jessica Chastain og Jake Gyllenhaal.

Men risikoen skal bringes ned, når der skal investeres med større budgetter.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 3 måneder siden

Fandt nu filmen ganske god og på højde med alt andet der kommer ud i Hollywood. Men i det beløb der, skal der bare være nok til at se den, for det kan betale sig at lave sådan en film.
Gravatar

#2 Johnny42 3 måneder siden

Jeg går til Netflix for serierne, hvor det ikke er nødvendigt med de store effekter men derimod gode karakterer. Snuppede lige en dobbelt-feature inden for en uge med Daredevil sæson 3 og Stranger things sæson 3.

Hvis jeg har behov for store effekter går jeg i biografen.
Gravatar

#3 Mejse 3 måneder siden

det er en udmærket film, men den ville aldrig kunne bære et 115 millioner dollar budget, på en platform som netflix...men tja vi må se hvad det betyder for fremtidige produktioner :)

Skriv ny kommentar: