Efter HBO Max-nyhed: Keanu Reeves og Margot Robbie kræver biografløn


Warner Bros.-stjernerne vil betales på lige fod med “Wonder Woman 1984”-stjernen Gal Gadot.

Hollywood-stjerner som Denzel Washington, Margot Robbie, Will Smith, Keanu Reeves, Hugh Jackman og Angelina Jolie optræder alle øverst på rollelisten i 2021-titler fra Warner Bros.

Og nu er stjernerne bekymrede for deres løn efter aftalen om simultanpremiere på HBO Max, der sandsynligvis fører til et dyk i billetsalget i biograferne.

Netop billetsalget er ofte en stor del af Hollywood-stjernernes lønpakker, som bliver større i takt med titlens succes.

Men den normale måde at måle succes på er sat ud at kraft med HBO Max-aftalen, hvor abonnenterne på tjenesten kan se alle Warner Bros.-titlerne. Således betaler de ikke for den enkelte titel, som det er tilfældet i biograferne.

Det gjorde “Wonder Woman 1984”-stjernen Gal Gadot opmærksom på ved forhandlingsbordet, da DC-filmen som den første blev annonceret til en simultanpremiere i USA.

Det sikrede Gadot over 10 millioner dollars – samme beløb har instruktør Patty Jenkins også sikret sig – efter hårde forhandlinger, hvor DC-stjernen insisterede på at få det beløb, som hun havde forventet ved en eksklusiv biografpremiere.

Læs også ‘18 biograffilm kommer direkte på HBO Max: Dropper gratis prøveperiode‘.

Samme krav kan nu være på vej fra de andre Warner Bros.-stjerner, hvor navne som Keanu Reeves (“The Matrix 4”) og Margot Robbie (“The Suicide Squad”) kan se frem mod en dårligere betaling som konsekvens af HBO Max-premieren.

Det har gjort stjernernes agenter rasende, hvilket har resulteret i Warner Bros.-øgenavnet ‘Former Bros.’, skriver New York Times.

Her er de amerikanske premieredatoer (både biograf og HBO Max) fra Warner Bros. i 2021.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Ronnie Barnhardt 4 måneder siden

#10 Ja, selvfølgelig.

Skriv ny kommentar: