George R. R. Martin garanterer, at han vil prioritere “A Song of Ice and Fire”-romansagaen over ny “Game of Thrones”-serie.

Han har været heftigt involveret i at skabe “Game of Thrones”-serien til HBO baseret på sine egne bøger – “A Song of Ice and Fire”-romanerne.

Det har i flere omgange betydet, at George R. R. Martin er blevet forsinket med de sidste to “A Song of Ice and Fire”-bøger.

Derfor har det skabt bekymring blandt fans, at Martin nu skal være involveret i “House of the Dragon” – endnu en HBO-serie.

Nu garanterer George R. R. Martin dog, at han ikke skriver noget til “House of the Dragon”, før han er færdig med “The Winds of Winter” – den sjette roman i “A Song of Ice and Fire”-serien:

”Jeg begynder ikke på andre manuskript, før jeg er færdig med ‘Winds of Winter’,” skriver Martin på sin blog.

Således bliver det formentlig primært Ryan J. Condal, der kommer til at skrive Targaryen-serien “House of the Dragon”.

Efter “The Winds of Winter” har Martin planer om at afslutte “A Song of Ice and Fire”-sagaen med “A Dream of Spring”.

Læs også ‘HBO bekræfter Targaryen-serie – afslører titel til ny “Game of Thrones”‘.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 10 måneder siden

Han udtalte tidligere noget i retning af at vi måtte putte ham på hjul og stejle, hvis han ikke er færdig inden en bestemt konvention i det nye år. Eller vi kunne også gribe til den gamle tradition med at gribe en høtyv og en brændende fakkel og som en vred menneskemængde jage ham ud af byen. Eller som de gjorde i det gamle vesten. Dyppe ham i tjære og rulle ham i fjer.

Jeg ved ikke om noget af det hjælper. Men trods alt godt hvis han begrænser sin involvering i nye projekter indtil der er sket fremskridt i Winds of Winter.
Gravatar

#2 OliverDK 10 måneder siden

Jeg følger ikke ret meget med vedr. de to sidste bøger, da jeg har lidt "de kommer når de kommer", men har han efterhånden ikke lovet flere gangedit og dat i forhold til dem og vupti så er der et nyt projekt der frister?
Gravatar

#3 Mejse 10 måneder siden

#2 jo det har stået på i årevis :)
Gravatar

#4 nwinther 10 måneder siden

Hahahahaha...
Glem det folkens. De bøger kommer aldrig, og godt for det, for det bliver noget bæ.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: