“House of the Dragon” skal fortælle forhistorien til “Game of Thrones” – erstatter skrottet “Blood Moon”.

I september skrev Filmz, at George R. R. Martin var blevet hyret til at skrive en Targaryen-serien som forhistorie til “Game of Thrones” for HBO – læs om det her.

Nu bekræfter HBO, at de producerer en “Game of Thrones”-prequel baseret netop på George R. R. Martins “Fire & Blood”.

“Fire & Blood” er en forhistorie til Targaryen-familien med fokus på Aegon the Conqueror — skaberen af Jerntronen— og andre generationer af House Targaryen, som i “Game of Thrones” talte karakterer som Daenerys og Viserys Targaryen samt Jon Snow.

Handlingen i “House of the Dragon” er sat 300 år før “Game of Thrones”, der skrives af George R. R. Martin samt Ryan J. Condal (“Rampage Out of Control”).

Selv samme Condal bliver showrunner på serien i samarbejde med Miguel Sapochnik, der instruerede “The Long Night” og “The Bells” i den afsluttende sæson af “Game of Thrones”.

Nyheden om “House of the Dragon” kommer efter afsløringen af, at HBO skrotter en anden “Game of Thrones”-serie.

Læs også ‘HBO dropper forhistorie til “Game of Thrones” – serien var i produktion‘.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 2 år siden

De kan jo i princippet lave en forhistorie til hver af de familier, er sikker på de vil være et hit som Got er :)
Gravatar

#2 OliverDK 2 år siden

Selvom jeg gerne ser mere fra universet, så havde jeg da sat snude op efter noget mere White Walkers, Children of he forest, osv. Men jeg tager da indtil videre gerne til takke med nogle drager ;)
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

Godt den anden forhistorie serie er droppet. Fire and Blood er skrevet, jeg har den men ikke læst den endnu, og hvis George RR Martin ikke skal fylde mere på den tidsperiode, så er der håb for for hans sidste bøger i A Song of Ice and Fire-serien, selv om håbet er spinkelt. Hvis de skulle bevæge sig endnu længere tilbage til en periode der ikke er beskrevet særligt godt, så skulle de involvere ham endnu mere end det er nødvendigt med denne serie.

Skriv ny kommentar: