Det var klogt at investere i gyser-film i 2017. Horror-året var historisk godt. Derfor overvejer folkene bag de otte første “Saw”-film at fortsætte den finansielle succes med “Saw 9”.

Se også: Gysende: 2017 er bedste år nogensinde for horror i biografen

Det er Bloody Disgusting, der erfarer, at de hos Twisted Pictures netop nu overvejer at lave en “Saw 9”.

Og det er det millioner af gode grunde til. “Saw 8: Jigsaw” kostede 10 millioner dollars at producere, som blev forvandlet til hele 100 millioner dollars.

Derfor er den indledende samtale om en mulig “Saw 9” begyndt. Dog bliver projektet ikke med “Jigsaw”-instruktørerne Michael og Peter Spierig, der tog franchisen i en mere humoristisk retning.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Confused101 6 år siden

Stop nu imens legen er god...ups sludder...mente bare "stop nu".
Gravatar

#2 Snipp 6 år siden

#1 Jeg synes nu meget godt om SAW filmene - den nyeste var da ihvertfald bedre end 3D saw. Synes dog bare der mangler SAW følelsen som der var i de første. Det ikke en film jeg skal ind i biffen at se, men der hjemme på sofaen er det da en udmærket popkorn horror film.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 Johnny42 6 år siden

Jeg har set alle filmene i biografen og snupper nok også den næste, selv om det den første med længder er den bedste, 2'eren var også god herefter blev de vist bare dårligere og dårligere. Jeg vil dog sige at den sidste Saw film var den mindst ringe af efterfølgerne. Det må vel også snart være på tide at John Kramer dør for alvor.
Gravatar

#4 Snipp 6 år siden

#3
John kramer døde jo i slutningen af 3'eren - det er jo bare fordi hans efterfølgere er i gang med at køre spillene videre - Vi så jo først med Amanda, Dr. Lawrence Gordon og så ham den nye i Jigsaw Logan Nelson, der åbenbart var den første af hans lærlinger.
Bliver spændende hvad de kommer frem til i næste SAW.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Johnny42 6 år siden

#4 Jeg ved det, men han bliver jo ved med at dukke op alligevel. Det vil være befriende hvis de endelig vil løsrive sig fra den oprindelige Jigsaw.
Gravatar

#6 Snipp 6 år siden

#5 Jeg synes nu det er fint nok når det er kun flashbacks. Han er Jigsaw og bæret hele filmen bare alene det. Så flere flashbacks med ham er helt okay :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 6 år siden

#5+6 har godt nok også lidt svært ved at se hvordan de skulle kunne løsrive sig, altså om han bliver brugt i flashbacks eller ej (hvilket jeg syntes er fint nok, da det giver et meget bedre indblik i de kultligende tilstande han har opbygget, end bare som random dude being mad og copying him) så ville man jo aldrig kunne løsrive sig, da det altid vil være folk der handler, på den ene eller anden måde inspireret af ham.
Gravatar

#8 Snipp 6 år siden

#7 Enig
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: