Det herrens år 2017 skal omdøbes til horrorens år. Aldrig før har biograferne solgt billetter til gyserfilm for så mange penge som i år. 1,5 milliarder dollars er rundet globalt – og så venter vi endda endnu på premieren på “Jigsaw”.

Se også: ”It” er nu historiens største gyser: Går forbi “Eksorcisten”

Det er NY Times, der har opgjort de største horror-år – dog uden at tage forbehold for prisstigninger. Her er 2017 nu ny horror-konge, hvilket er imponerende, da genren i mange år er blevet henvist til hjemmebiografen.

Særligt er det titler som “It”, “Get Out”, “Alien: Covenant” og “Annabelle 2”, der har trukket det største læs med at sælge biografbilletter til horror-fans, som vil se deres gys med R-rating.

Sammen bringer de nu 2017 foran på horror-listen, hvor de største årgange tæller 1973 (“Eksorcisten”), 1987 (“Predator”), 1999 (“The Blair Witch Project”) og år 2000 (“Scream 3”).

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 år siden

Gysere er så billige at lave,og sælger så godt at man undrer sig over de ikke laver flere,selvom de alle benytter samme teknik..

Annabelle 2 ikke en ret god film,men hold da ferie atmos lydsporet er fedt i den film,og løfter hele oplevelsen til nye højder.

Har ikke set IT endnu. Get out var en overraskelse af de gode.
Gravatar

#2 Justin 6 år siden

#1
hvis du godt kan lide og sidde og hoppe i stolen er IT god
Hvis du efter 30 min bliver træt i benene af alt den hopperi, så er det en meget lang film
Gravatar

#3 Tsunamijhoe 6 år siden

Justin (2) skrev:
#1
hvis du godt kan lide og sidde og hoppe i stolen er IT god
Hvis du efter 30 min bliver træt i benene af alt den hopperi, så er det en meget lang film

Hvis du mener jump scares,så virker de ikke på mig mere. Stoppede med at virke i 80erne. Man kan altid se eller høre hvornår de kommer.
Gysere er min yndligs genre,og jeg har set 1000vis af dem,så man bliver immun overfor virkemidlerne,men jeg finder dem yderst underholdende alligevel.
Gravatar

#4 Justin 6 år siden

#3
Så ville jeg ikke se IT i biografen, som sagt det er en meget lang film


Skriv ny kommentar: