Oscar-showet i 2019 bliver måske helt uden en vært. 

Først blev Kevin Hart ansat, så blev han presset ud efter en sag om gamle tweets – læs om det her.

Det Disney-ejede ABC har ingen plan b til Kevin Hart, så nu overvejer de sammen med Oscar-akademiet at droppe værtsrollen, erfarer Variety.

I stedet overvejer man nu mulighed for en ‘Saturday Night Live-løsning’, hvor flere komikere og kendte på skift holder 2019-showet kørende aftenen igennem.

Efter Kevin Hart-sagen tør Akademiet ikke at hyre en vært med kant, men man er omvendt også bange for at kede seerne med et for sikkert valg.

2018-showet var et hidtil lavpunkt med hensyn til seertal, der satte ny bundrekord med 25,6 millioner seere – et fald på 19 procent.

Oscar-showet i 2019 afholdes d. 24. februar i 2019.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Jøsses, vælter Hollywood sq snart...
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

Saturday Night Live-løsning, virker som god ide, man bruger bare den der overrækker prisen til af sige hvad skal siges, men husk lige af gennemgå deres liv, det kan jo være af de på et eller andet tidspunkt kom til af sige noget ikke-pænt til en person, også kan de jo ikke bruges til af overrække en pris
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Ok her gik jeg og troede at Oscar-showet handler om film og om at hylde de fantastiske bedrifter der skal til for at lave disse film. Men det virker til at det eneste der nærmest bliver diskuteret op til og også efter Oscar-showet er alt andet end film, og handler mest om selve showet og værten.
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 til den tid har de fleste af filmene jo været ude i lang tid, og er gennem diskuteret allerede.
Gravatar

#5 Star Trek fever 1 år siden

Så der bare nogen der har snakket negativt om salat. Så duer de ikke
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#6 Nextius 1 år siden

Problemet er jo at de (Akademiet) har prøvet at lave et show uden fast vært før, det gjorde de i 1989, og det er betragtet som et af de værste, hvis ikke det værste år for Oscar. Så jeg håber at de finder en vært, og at de finder en med lidt kant, Kevin Hart ville have været en god vært i min mening.

Skriv ny kommentar: