Tom Holland havde en besked til MCU-fans ved D23 Expo: ‘I love you 3000’.

Ved aftenens store Disney-panel ved D23 Expo var der ingen Spider-Man eller Tom Holland i sigte, da Marvel Studios afholdte sin præsentation.

MCU-fans havde krydset fingre for, at Marvel ville annoncere, at man var nået til enighed med Sony om en ny låneaftale af Spider-Man. Det skete ikke.

I stedet overraskede Tom Holland ved at komme på scenen ved Pixars del af Disney-panelet i selskab med MCU-kollegaen Chris Pratt.

De har stemmehovedrollerne i næste års Pixar-film “Onward” – på dansk “Fremad”, hvor det blev vist et klip på otte minutter for de fremmødte.

Samtidig blev der frigivet et nyt billede og plakaten til “Fremad”.

Tom Holland valgte dog alligevel at kommentere på ugens heftige begivenheder, der har betydet, at Spider-Man forlader MCU:

”Hej alle sammen, jeg ved, at det har været en skør uge, men I skal alle vide, at jeg elsker jer 3000,” sagde Holland med reference til MCU-filmen “Avengers: Endgame”.

Se traileren til “Onward” lige her.

“Fremad” får dansk premiere d. 5. martsVis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Sjølle 4 år siden

Årh, det var godt lige at få en ikke-nyhed omkring Spiderman at sove på! Godt arbejde Filmz, glæder mig til i morgen, til endnu en dag i Spidey-ikke-nyhed’ens tegn
Gravatar

#2 SublimeKen 4 år siden

#1

Det sjovt du kommenterer så meget på Spiderman nyhederne, nu når du er så meget imod dem. Det sender lidt blandede signaler ;)
Gravatar

#3 Dalgaard 4 år siden

2# Tænkte nøjagtig det samme. Og det er vel også de største News i film verdenen lige nu
Gravatar

#4 BlackJesus 4 år siden

Jeg forstår det godt. Er det en film side eller en Marvel side? Kunne man evt. ikke have lavet en marvel forum, så man kunne spamme Marvel "nyheder" i hovedet på alle fansene.

Jeg ser Marvel, men hopper hurtigt væk fra siden, hvis hele forsiden er fyldt med Marvel. Forstår ikke hvorfor i gør Disney og MCU større end det er.

De er kun noget så længe de har fans og ikke omvendt!!!!!!!! Stop med at forgude MCU universet. Det hele handler om penge!
Gravatar

#5 Mari54q8 4 år siden

#4 Jeg er fuldstændig enig. Jeg synes at uanset hvornår jeg kommer ind på Filmz hjemmeside er der kun Marvel og Disney! Og sådan var det også før nyheden om Spider-Man! Kom med noget andet end Disney og Marvel! Hvad med Universal?
Gravatar

#6 Johnny42 4 år siden

Der er jo også nogen der ikke er MCU fans og som er glade for denne udvikling. Det virker til at mange kun taler til MCU fansene.

Jeg har ikke været specielt interesseret i denne version af Spiderman, og er faktisk glad for at Sony løsriver sig fra Marvel. Det kan være det går bedre, det kan være det går værre, men jeg var fint underholdt af The Amazing Spiderman, og havde faktisk også set frem til The Sinister Six. Det kan være den film kommer nu.

Skriv ny kommentar: