Den skulle have haft dansk premiere d. 25. januar. Det danske distributions-selskab Camera Film havde købt Louis C.K.-filmen “I Love You, Daddy” hjem til de danske biografer. Men så blev Louis C.K. anklaget for sex-overgreb. Nu er den danske premiere droppet.

Se også: Vildt reshoot: Ridley Scott fastholder premiere – fjerner Kevin Spacey

Fem kvinder stod tidligere på måneden frem og anklagede den verdenskendte komiker for sex-overgreb – blandt andet havde han onaneret foran dem.

Det har Louis C.K. erkendt og undskyldt for. Alligevel har alle verdens distributører droppet at sætte “I Love You, Daddy” op i biografen.

Den mellemøstlige distributør Front Row Filmed Entertainment har droppet “I Love You, Daddy” med den begrundelse at vise filmen, ville være at forsvare Louis C.K.

Om den danske distributør er enig i det, er uklart. I en mail fra Camera Film til Filmz lyder det, at salgsaftalen gældende for alle de nordiske lande er annulleret fra sælgers side.

Hvorvidt Camera Film gerne ville have haft lov til at vise filmen – eller om de også mener, at det ville være moralsk forkasteligt, vides ikke: ”For nuværende ingen yderligere kommentarer,” skriver Kim Foss fra Camera Film til Filmz.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 4 år siden

Ser ud til at der er andre end mig der kan se den her #metoo kampagne er gået i selvsving

“ Den danske skuespiller Brigitte Nielsen forsvarer sin eksmand Sylvester Stallone, efter at den legendariske skuespiller er blevet anklaget for at have forgrebet sig seksuelt på en 16-årig pige.“


https://www.bt.dk/kendte/gitte-nielsen-forsvarer-s...

Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 tror ikke der er mange som ikke mener det er gået i selvsving, betyder dog ikke at der ikke er et problem og at meget af det ikke er rigtigt.
Gravatar

#3 Justin 4 år siden

#2
netop problemet med det er af det er som af lede efter et halmstrø i en høstak
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#3 ingen tvivl om at der er problemer omkring hele processen, men den er stadig nødvendig, for der er jo ingen tvivl om at der er et problem.

Skriv ny kommentar: