Todd Phillips reagerer på rekord som største film med R-rating nogensinde til “Joker”.

Før weekenden kom det frem, at “Joker” har overhalet “Deadpool 2” som den største film med R-rating nogensinde.

Det har ellers været en hård fødsel for “Joker”, der har skabt frygt for højreekstremistiske angreb, hvilket har fået politiet til at holde ekstra øje ved udvalgte amerikanske biografer.

Men det har ikke holdt publikum væk, hvilket “Joker”-instruktør Todd Phillips nu takker for:

”Wow!! Tak til mit vidunderlige cast og crew samt naturligvis fans fra hele verden – for at se igennem ‘støjen’ og MØDE OP (flere mere end en gang)! Vi er super stolte af filmen,” siger Todd Phillips.

Siden weekenden er succesen bare fortsat for “Joker”, der som den første film med R-rating har krydset et globalt billetsalg på over 800 millioner dollars. Aktuelt har DC-filmen solgt billetter for 849 millioner dollars.

Læs også ‘“Joker” snupper rekord fra “Deadpool 2” – Ryan Reynolds sender særlig hilsen‘.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Ja der var nogen der forsøgte at piske en stemning op. Godt folk ikke lod sig afskrække. Måske har denne ekstra omtale ligefrem haft en positiv effekt på billetsalget.
Gravatar

#2 OliverDK 2 år siden

Et klokkeklart tegn for dem er i tvivl om at den Nord Amerikanske og Stor Britanisanke journalist- og anmelderkorps er blevet fordærvet af aktivister, der opdigter virkeligheder der ikke eksisterer, ikke kan anmeldelse film uden at blande absurde pseudo teorier ind i deres anmelder og journalistik og ikke mindst at de efterhånden er langt fra det publikum de burde tjene.

Det er bundråddent elitær korps af aktivister for at være helt ærligt og det er sgu skræmmende, at de i den grad forsøger at ødelægge og nedgøre andres arbejde blot fordi de har et så absurd og forskruet verdensopfattelse.

Det glæder mig 'sgu' (undskyld sproget), at deres absurde historier og forsøg på at piske en stemning op i den grad fejlede og hele omverden kunne se det. Og et kæmpe tillykke til holdet bag Jokeren for at vade i succes. Det var så absolut fortjent og noget jeg tror vi alle gerne vi se mere af.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

ganske fortjent :)

Skriv ny kommentar: