Shitstorm: Ny “Buffy”-serier bliver alligevel ikke et reboot – men derimod et spinoff.

Først på ugen kunne Fox afsløre, at Joss Whedon og manuskriptforfatter Monica Owusu-Breen var på vej med et reboot af “Buffy the Vampire Slayer” – læs mere om det her.

Den store nyhed var, at en sort skuespiller skulle overtage titelrollen som Buffy.

Det skabte stor kritik fra fans af original-serien, hvilket tilsyneladende har virket.

Monica Owusu-Breen udtaler nu, at ingen anden får lov til at overtage rollen som Buffy. Eller rollen som Xander, Willow, Giles, Cordelia, Oz, Tara, Kendra, Faith, Spike eller Angel.

Derimod lægger Owusu-Breen nu op til en serie om en helt ny slayer – altså et spinoff i stedet for et reboot.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Gridlock 2 år siden

Hen mod slutningen af serien, lavede Buffy et eller andet der gjorde at de slayers der ville blive aktiveret hvis hun skulle gå hen og dø, blev aktiveret.
Så det giver fin mening med at vi følger en ny slayer og hun kan sagtens være mørk eller asiatisk eller whatever, uden nogen problemer.

Så tror et spin-off istedet for et reboot, vil give fin mening.
Så må vi bare håbe på at den her spin-off serie bliver bedre end Reboot the guardian code og ikke bliver fyldt til briste punktet med ekstrem venstre orienteret propaganda ala Supergirl og til en hvis grad Legends of Tomorrow.
Gravatar

#2 Star Trek fever 2 år siden

Sku da rart de er kommet til fornuft
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

Det her har mulighed for at blive godt. I stedet for den anden idé de først kom med :)

#4 Justin 2 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#5 Johnny42 2 år siden

Etnicitet har intet med karakteren Buffy at gøre, så en decideret reboot med en afrikansk Buffy havde ikke gjort mig noget. Dog skulle de nok have ændret på castet omkring Buffy, så det ikke var de samme karakter-typer, der gik igen, for så ville det have været meningsløst.

Når det er sagt, så gør det mig ikke noget at man laver en spin-off, der foregår i samme univers som Buffy the vampire slayer, hvor man møder andre slayers.
Gravatar

#6 Nagash 2 år siden

Tak, det var lige netop det vi talte om i den anden tråd. Det er allerede fastslået hvem Buffy er, så at lave hende om, ville ingen mening give.

En anden slayer kan derimod være hvem som helt. Så godt der bliv lyttet og de laver det om til en spin off i stedet :)
Gravatar

#7 kblood 2 år siden

Hmmm, skulle lige forstå helt hvad problemet ville være. Ja, en sort Buffy giver ikke rigtigt mening. Synes generelt at det så giver mening at lave en ny karakter med et andet navn i stedet for.

Jeg vil nu ikke mene at der kun er en Buffy... det virker lidt dumt at sige, for det startede som en bog, så en film, og så en serie. Hun har aldrig været den eneste Buffy.

Men et spin-off og en ny slayer giver nu god mening, specielt hvis det alligevel skal være det samme univers, eller for at gøre det muligt at det kunne være samme univers.
Gravatar

#8 Boyer 2 år siden

Det er nu Kristy Swanson som er den rigtige og oprindelige Buffy og ikke hende Gellertøsen.
Gravatar

#9 kblood 2 år siden

Boyer (8) skrev:
Det er nu Kristy Swanson som er den rigtige og oprindelige Buffy og ikke hende Gellertøsen.

Ja, det var det som var min pointe. Altså Geller var da god, men hun har da aldrig været den eneste og Swanson ville jeg nu mene kunne siges at være bedre selvom hun kun havde en film at vise det i og Geller havde adskillige sæsoner af en serie til at opbygge sin karakter.

Skriv ny kommentar: