“The Hunt” bliver droppet efter sidste uges masseskyderier i USA og pres fra præsidenten.

Den skulle have haft amerikanske premiere d. 27. september. Nu dropper Universal Pictures skydefilmen “The Hunt”.

“The Hunt” handler om en gruppe mennesker, der jager og skyder andre mennesker som sport.

Blumhouse-produktionen med R-rating kom dog i modvind efter sidste uges masseskyderier i Texas og Ohio, hvor 29 mennesker mistede livet.

Det fik i første omgang “The Hunt”-distributøren Universal til at indstille marketing-kampagnen, men nu droppes filmen helt:

”Filmselskabet har besluttet at aflyse planerne om at give premiere på filmen… Vi erkender, at nu ikke er det rette tidspunkt at frigive filmen,” står der i en pressemeddelelse fra Universal Pictures ifølge The Hollywood Reporter.

Beslutningen om ikke at give “The Hunt” premiere sker en dag efter kritik fra Donald Trump, der mener, at Hollywood har skabt filmen for at skabe kaos.

“The Hunt”-traileren er også blevet fjernet fra Universals officielle kanaler, men man kan stadig se den lige her.


Vis kommentarer (31)
Gravatar

#11 SublimeKen 4 måneder siden

#11

Det er nemmere for en psykisk syg eller en usikker taber at skaffe et våben i USA end her. Om du vil det eller ej, så er de kriminelle bander faktisk mere selektive med hvem de skaffer våben til end en typisk gunshop i USA.
Gravatar

#12 Star Trek fever 4 måneder siden

Nemmere eller ej, så er en bil også et potentilt våben, samt en køkkenkniv eller en skovl osv.

Så er i jo nødt til at lovgive på de områder også.

Det er bare nemmere at se sig sur på pistoler, fordi de er jo farlige. Det siger nogen ihvertfald vi skal mene......
Gravatar

#13 Mejse 4 måneder siden

#12 alt kan være et potentielt våben og man hverken kan eller skal, lovgive mod det, men derfor kan man vel godt have lovgivning omkring det mest effektive og brugte våben ? hvor mange tror du var døde i de her to episoder, hvis der var blevet brugt en kniv ? du ved godt de har mellem 20-30 episoder hver måned der går under definitionen mass shootings ik ? stort set alle lande det ville være naturligt at sammenligne med, har haft 0, den eneste forskel er ikke "opbevaringen" af psykisk syge, det er våbenlovgivning :)

men okay så fortæl hvorfor det er nødvendigt for dem at have den våbenlovgivning de har ? og hvordan du ville gøre problemet bedre ellers ? bare ved at lukke alle der potentielt kunne finde på det inde ? troede man var uskyldig til det modsatte var bevist i din verden ?
Gravatar

#14 Mads47 4 måneder siden

#12 Ja men du kan ikke tage en bil med ind på en skole og køre alle ned, en skovl eller en kniv er også farlig. Men du kan løbe fra et nærkamps våben, du kan ikke løbe fra en kugle fra våben.

Star Trek fever (12) skrev:
.
Det er bare nemmere at se sig sur på pistoler, fordi de er jo farlige.


Nej det er nemmere at se problematikken i at skydevåben som ikke er tiltænkt jagt kan købes af civil befolkning. Hvad skal befolkningen med et fuld automatisk våben? eller en M134 General Electric Minigun? denne minigun er lovlig fordi den er lavet før 1986. Military highgrade weapons har intet at gøre i blandt civil befolkningen og The Founding Fathers tænkte ikke at The Second amendmentskulle bruges sådan.

Det er NRA og våben lobbyister der bruger utrolig mange millioner på at "bestikke" (det er jo lovligt i USA) sig til indflydelse på våben lovgivningen. Man vi heller give musik, film og spil ansvaret for mass shootings og school shootings end dem der gør det muligt at gå ned i Wallmart og købe et våben. Wallmat er USA største våben og ammunition forhandler. Det er blot et normalt supermaked.

Self er våben ikke den eneste årsag til USA problemer, problematikken ligger på flere fronter. Stor social ulighed, velfærdsproblemer, dårlig mulighed for behandling af psykisk syg og en våben mentalitet der hylder manden der tager kampen op.
USA er nød til at starte et sted, at gøre våben svære at få fat på, ville være end god start. Ikke løsningen, men en del af den.
Gravatar

#15 Mads47 4 måneder siden

edit: double post
Gravatar

#16 SublimeKen 4 måneder siden

Star Trek fever (12) skrev:
Nemmere eller ej, så er en bil også et potentilt våben, samt en køkkenkniv eller en skovl osv.

Så er i jo nødt til at lovgive på de områder også.

Det er bare nemmere at se sig sur på pistoler, fordi de er jo farlige. Det siger nogen ihvertfald vi skal mene......


What?!?!? Har du overhovedet set nyheder de sidste to år? Det er blevet så slemt med mass shootings, eller rettere sagt så almindeligt med masseskyderier i USA at det er lige før der er større risiko for at blive dræbt i et masseskyderi end af almindelig sygdom eller i trafikken til sammen, når man bor i USA. Prøv seriøst at tjekke tallene for de seneste år. Det er så åbenlyst for enhver med en smule mellem ørerne at det ekstremt store antal af masseskyderier med MANGE uskyldigt dræbte der er sket de seneste år, udelukkende har været mulige pga en retarderet våbenlov som kun seriøst underudviklede retarderede individer støtter.

I modsætning til Europa, hvor det primært bliver begået af terrorister en sjælden gang i mellem, bliver det begået af både terrorister, racister, mobbeofre og psykisk syge i USA, på næsten ugentlig basis. Og her skal man måske lægge vægt på at mobbeofre ikke er psykisk syge. Jeg kan love dig for at hvis børn havde samme adgang til våben i Danmark, så ville der 100 procent have været sket skoleskyderier i Danmark. Mobning er noget af den værste form for psykisk terror man kan udsætte et andet menneske for, hvis den bliver slem nok. Jeg har set mennesker der stadig har decideret ptsd flere år efter.

Dit argument giver ingen mening. En bil eller knive forsager på ingen måde samme dræbstal som skydevåben. Massemord er ikke bare nemmere med skydevåben, der bliver også begået MANGE flere af dem med skydevåben. Bare se på statistikkerne de sidste 3-4 år. Du lyder som en der slet ikke følger med, men bare lever i din egen lille fantasiverden.
Gravatar

#17 OliverDK 4 måneder siden

#16 Skulle vi ikke lige tage det roligt? Siden 60'erne er tallet af omkomne ved masseskyderier i USA omkring 1200 i henhold til The Washington Post (https://twitter.com/washingtonpost/status/1160567450850734081).

Der dør altså flere ved trafikulykker, hjertesygdomme, fedme, "the opiod crisis", osv. i USA - ugentlig. Så en amerikaners risiko for at blive et offer i et masseskyderi er i realiteten forsvindende lille.

Det er bestemt ikke for at nedgøre problemet, men at overdrive det bidrager altså heller ikke med andet end du taler med følelserne i stedet for at forholde dig til virkeligheden. Også gør du dig jo altså skyld i samme retorik, som tumperne der kæmper med følelserne for at beholde deres våben - blot med omvendt fortegn og så overbeviser man sjældent nogen. Det bliver bare "skrige i munden på hinanden".

Naturligvis burde der gøres noget ved problemet med masseskyderier i USA, men for en der kommer der jævnligt, så tvivler jeg på det kommer til at ske. Der er for mange penge i lortet, for mange korrupte politikere på begge sider af spektrummet, en kultur der forherliger våben, en kultur der har en voldsom mistro til statens intentioner, en grundlovgivning der er meget svær at ændre, osv.

Reelt tror jeg den menige amerikaner er ved at blive apatiske overfor det. De har alligevel opgivet troen på der kommer til at ske noget. Om en uge er det glemt - lige indtil næste gang, og næste gang, og næste gang............
Gravatar

#18 Bishop 4 måneder siden

#17

Det tal gælder kun for mass shooting, men hvis man skal argumentere imod skydevåben behøver man kun at nævne de 38000 skuddrab og 85000 skader som skydevåben forårsager på årlig basis.

"We’ve long since reached the point where gun violence is a public health crisis. It is the leading cause of premature death in the US—killing more than 38,000 people and causing 85,000 injuries each year. What’s more, this a problem unique to the US. Researchers analyzed 11 countries over 14 years and the United States has had more mass shootings than the other 10 nations combined. And while mass shootings tend to draw more attention, they still only account for a small fraction of the 38,000 gun deaths each year; more than half of all gun deaths are suicides."

https://centerforhealthprogress.org/blog/patterns-...

BTW så tror jeg ikke Rasmus Paludan's holdninger er ekstreme nok til en stemme fra STF. ;)
Gravatar

#19 OliverDK 4 måneder siden

#18
What?!?!? Har du overhovedet set nyheder de sidste to år? Det er blevet så slemt med mass shootings, eller rettere sagt så almindeligt med masseskyderier i USA at det er lige før der er større risiko for at blive dræbt i et masseskyderi end af almindelig sygdom eller i trafikken til sammen, når man bor i USA


Det var dette jeg forholdt mig til, ikke amerikansk generelle problem med "gun violence". Jeg er jo ikke uenig i at USA har et problem, som jeg skriver, men for at takle problemet med masseskyderier må man forholde sig til virkeligheden omkring dem. Ellers kommer man ikke langt, når man står overfor en på den anden side af debatten.

Ser man på den generelle "gun violence" så ja USA har et kæmpe problem, men igen for en der kommer i landet så er det problem, som jeg ser det, ret uløseligt pt pga. landets kultur, mange amerikaners mistro mod staten, korrupte politikere, en grundlov der er som en religiøs bog, osv.

Derudover glemmer vi europærer ofte (og dette har jeg fra nogle amerikanske venner), at en fratagelse af våben (selv blot en type af våben) paradoksalt set kan betyde en stigning i "gun violence" eller mass shootings. Hvorfor? Jo fordi mange amerikanere har et nærmest religiøs forhold til netop våben og en indædt mistro mod staten. Begynder staten at ville tage disse våben eller stille krav til hvem der må eje dem, ja så kan det faktisk betyde nogle af disse (for os) fundamentalister går agurk - altså en måske stigning i "gun violence" og masseskyderier. Og (for os) fundamentaliske amerikanere, ja dem er der flere af end man lige regner med.

Så problemet er komplekst og som jeg ser det uløseligt pt. Det kræver en kulturændring af hele den amerikanske "selvbevidsthed" og sådan en tager årtier.

Btw så tager jeg STF som en troll, som hver eneste gang får folk gejlet op med one liners og så sidder han7hun og skraldgriner af de nok engang lange indlæg folk bruger på "at overbevise ham7hende". ;)
Gravatar

#20 Mejse 4 måneder siden

#19 det er bestemt ikke et problem med en nem løsning, hvis der overhovedet er en reel løsning på det, det skal nok ske gradvist, med små nøk her og der, gennem de næste mange, MANGE år, før man har en løsning og en kultur ændring, der gør man kan tage mere seriøst skridt, og de nøk er bare heller ikke realistiske som situationen er lige nu, der er bare for mange penge på spil, og for mange stæke interesser involveret, om noget går det jo den anden vej med endnu "lettere" våbenlove i visse stater.

i forhold til STF har du desværre nok ret.

Skriv ny kommentar: