“The Hunt” bliver droppet efter sidste uges masseskyderier i USA og pres fra præsidenten.

Den skulle have haft amerikanske premiere d. 27. september. Nu dropper Universal Pictures skydefilmen “The Hunt”.

“The Hunt” handler om en gruppe mennesker, der jager og skyder andre mennesker som sport.

Blumhouse-produktionen med R-rating kom dog i modvind efter sidste uges masseskyderier i Texas og Ohio, hvor 29 mennesker mistede livet.

Det fik i første omgang “The Hunt”-distributøren Universal til at indstille marketing-kampagnen, men nu droppes filmen helt:

”Filmselskabet har besluttet at aflyse planerne om at give premiere på filmen… Vi erkender, at nu ikke er det rette tidspunkt at frigive filmen,” står der i en pressemeddelelse fra Universal Pictures ifølge The Hollywood Reporter.

Beslutningen om ikke at give “The Hunt” premiere sker en dag efter kritik fra Donald Trump, der mener, at Hollywood har skabt filmen for at skabe kaos.

“The Hunt”-traileren er også blevet fjernet fra Universals officielle kanaler, men man kan stadig se den lige her.


Vis kommentarer (31)
Gravatar

#21 SublimeKen 4 måneder siden

#17

Har du hørt om overdrivelse fremmer forståelse princippet? Min pointe var egentlig bare at illustrere at det er blevet virkelig slemt med masseskyderier i USA. Har du set seneste sæson af South Park? Der har de et skoleskyderi i hvert afsnit og politiet håndterer det som om det er det samme som en kat i et træ, altså en gængs hverdagsting. Min metode i mit indlæg er den samme som South Parks metode, altså at overdrivelse fremmer forståelse! Hvis du seriøst ikke kunne se at jeg ikke mente det bogstaveligt i mit indlæg, men udelukkende overdrev for at illustrere en pointe, så må jeg vel bare prøve at gøre det mere tydeligt næste gang. Troede dog det var ret tydeligt!

Der har været 251 masseskyderier i USA siden nytår. Min pointe og mit argument er at der har været ekstrem mange masseskyderier de sidste mange år (hvorfor tror du ellers South Park gør grin med det lige nu. Det er en meget aktuel ting), samt at masseskyderierne hænger sammen med deres latterlige våbenlov og deres våbenlov er helt væk. Det har meget lidt til intet at gøre med Hollywood eller videospil, som Trump påstår. Jeg argumenterede ikke for eller imod at ændre den, fordi jeg ved godt at den amerikanske befolkning er alt for brændt af i deres religiøse overbevisninger til at det ville ske lige foreløbig, så du behøver ikke prøve at dreje diskussionen i en retning den aldrig har været. Deres våbenlov er retarderet og takket være den, og ikke pga af Hollywood, oplever USA masseskyderier gang på gang, igen og igen, og det vil kun fortsætte. Det er min påstand, intet andet.
Gravatar

#22 Star Trek fever 4 måneder siden

OliverDK (19) skrev:
#18
What?!?!? Har du overhovedet set nyheder de sidste to år? Det er blevet så slemt med mass shootings, eller rettere sagt så almindeligt med masseskyderier i USA at det er lige før der er større risiko for at blive dræbt i et masseskyderi end af almindelig sygdom eller i trafikken til sammen, når man bor i USA


Det var dette jeg forholdt mig til, ikke amerikansk generelle problem med "gun violence". Jeg er jo ikke uenig i at USA har et problem, som jeg skriver, men for at takle problemet med masseskyderier må man forholde sig til virkeligheden omkring dem. Ellers kommer man ikke langt, når man står overfor en på den anden side af debatten.

Ser man på den generelle "gun violence" så ja USA har et kæmpe problem, men igen for en der kommer i landet så er det problem, som jeg ser det, ret uløseligt pt pga. landets kultur, mange amerikaners mistro mod staten, korrupte politikere, en grundlov der er som en religiøs bog, osv.

Derudover glemmer vi europærer ofte (og dette har jeg fra nogle amerikanske venner), at en fratagelse af våben (selv blot en type af våben) paradoksalt set kan betyde en stigning i "gun violence" eller mass shootings. Hvorfor? Jo fordi mange amerikanere har et nærmest religiøs forhold til netop våben og en indædt mistro mod staten. Begynder staten at ville tage disse våben eller stille krav til hvem der må eje dem, ja så kan det faktisk betyde nogle af disse (for os) fundamentalister går agurk - altså en måske stigning i "gun violence" og masseskyderier. Og (for os) fundamentaliske amerikanere, ja dem er der flere af end man lige regner med.

Så problemet er komplekst og som jeg ser det uløseligt pt. Det kræver en kulturændring af hele den amerikanske "selvbevidsthed" og sådan en tager årtier.

Btw så tager jeg STF som en troll, som hver eneste gang får folk gejlet op med one liners og så sidder han7hun og skraldgriner af de nok engang lange indlæg folk bruger på "at overbevise ham7hende". ;)


Enig i 90% af det du skriver.
Jeg fatter blot ikke, hvorfor folk som af en eller anden grund har en holdning, som ikke passer med den fintpussede korrekte holdning, ja så er personen en troll?

Du ved godt at grunden til vi har et hav af politiske partier i Danmark mest skyldes politikernes lyst til at bestemme, være formand for et parti, dernæst fordi der findes forskellige holdninger. Er ked af vist det sidste kommer bag på dig
Gravatar

#23 Mejse 4 måneder siden

#22 det har intet med dine meninger at gøre :) dem er du velkommen til at have selvom ikke alle er enige, det er det at du dukker op smider en eller anden "bombe" og så nægter at argumentere for det men bare forsvinder videre til næste tråd og gør det samme :)
Gravatar

#24 Johnny42 4 måneder siden

Nu skal man jo ikke skære alle amerikanere over en kam, men der er et ekstremistiske mindretal, der har for meget magt. De har som regel også pengene og fortæller flertallet, hvad de gerne vil høre.

Når det er så populært med de vanvittige erstatningssager kan det undres at våbenindustrien eller NRA aldrig er blevet sagsøgt for at være medansvarlig for masseskyderierne.

Der er blevet vundet retssager mod rygeindustrien, og der har også været retssager mod fastfoodkæder for at gøre folk fede.
Gravatar

#25 Star Trek fever 4 måneder siden

Mejse (23) skrev:
#22 det har intet med dine meninger at gøre :) dem er du velkommen til at have selvom ikke alle er enige, det er det at du dukker op smider en eller anden "bombe" og så nægter at argumentere for det men bare forsvinder videre til næste tråd og gør det samme :)


Det er ofte spild af tid. Det er bla nemmere at lave træ til guld, end at få nogle venstrefløjs snefnug, til at se lyset.

Generelt har jeg den holdning, at jo mindre staten blander sig jo bedre. Og jo mindre vi blander os i andre landes forhold, jo bedre.
Gravatar

#26 Mads47 4 måneder siden

Star Trek fever (25) skrev:

Det er ofte spild af tid. Det er bla nemmere at lave træ til guld, end at få nogle venstrefløjs snefnug, til at se lyset.


Det ene er en fysisk umulighed, det andet handler om argumentation og viden. "Lyset" du snakker om er aldrig kommet frem, for hver gang du deltager i noget der kunne minde om en "saglig" diskussion så stikker du halen mellem bene og kommer med nye postulater uden belæg i andre tråde.

Så der skal både bedre argumenter og andet end "det er ikke naturligt" til for at du flytter på noget som helst.


Star Trek fever (25) skrev:

Generelt har jeg den holdning, at jo mindre staten blander sig jo bedre.


Det er jeg dog enig i. I mange år har jeg været langt større tilhænger af en natvægterstat eller Minimal stat. Jeg er dog enig med Adam Smith at staten bør stå for undervisning og uddannelse. Problemet ligger dog at jeg gerne vil betale den ekstra skat for at kunne bevare vores velfærd.
Gravatar

#27 Mejse 4 måneder siden

#25 men det er jo nemlig problemet, du har ingen og har aldrig haft nogen argumenter at flytte noget med, plus det evindelige hykleriske forsøg på ar fornærme, ved at bruge udtalelser som snefnug når du selv er super snefnug gør det bare useriøst fra start af, så alt i alt, grunden til du bliver kaldt troll, er intet med dine meninger, men bare fordi du opfører dig som en, bare lav om på det :)
Gravatar

#28 Star Trek fever 4 måneder siden

Mejse (27) skrev:
#25 men det er jo nemlig problemet, du har ingen og har aldrig haft nogen argumenter at flytte noget med, plus det evindelige hykleriske forsøg på ar fornærme, ved at bruge udtalelser som snefnug når du selv er super snefnug gør det bare useriøst fra start af, så alt i alt, grunden til du bliver kaldt troll, er intet med dine meninger, men bare fordi du opfører dig som en, bare lav om på det :)


Ironisk. Du ved jo om nogen hvad en troll er. I og med du er den største herinde. Jeg har mine holdninger. Og det hjælper jo ikke at skrive det igen og igen. For det trænger jo ikke gennem hellighed ens filter, som du bla er indehaver af
Gravatar

#29 Mejse 4 måneder siden

#28 og du fortsætter bare :) okay fint fint men ja du er jo på præcis samme måde, men du ved godt en holdning ikke er et argument ik ?

du behøver ikke tage det hele så personligt, prøver ikke at fornærme dig ingen grund til alt det der, jeg forklare dig bare HVORFOR din ide om at det har med dine holdninger at gøre er forkert :)
Gravatar

#30 Mads47 4 måneder siden

Star Trek fever (28) skrev:

Jeg har mine holdninger. Og det hjælper jo ikke at skrive det igen og igen. For det trænger jo ikke gennem hellighed ens filter, som du bla er indehaver af


Ja og vi kender dem alle sammen, Homoseksuelle bør ikke have samme rettigheder (det er ikke naturligt), film hvor der er fokus på minoriteter gør dig utilpas. Ja ja jeg ved godt du vil påstå at du aldrig har sagt det med homoseksuel, dog kan jeg hurtige citer dig og vise det modsatte. Problemet er at du ikke kan forsvare dine holdninger, du kan kun hentyde til et udefinerbar stråmands argument ang. naturens orden.

Men som Mejse siger så er du det største snefnug og tudeprinsesse her inde. Du er den første til at råbe op og græde snot når der er nyheder der omhandler emner hvor du er tyndhudet. Du føler ikke der er plads til at andre bliver repræsenteret der går imod dit konservative verdens billede, du må virkelig føle dig som en minoritet.

Skriv ny kommentar: