“Spider-Man 3” bliver udskudt fire måneder – “Uncharted” overtager pladsen.

Tidligere på ugen udtalte Tom Holland, at han var usikker på, hvornår “Spider-Man 3” ville gå i produktion, hvilket ellers var planlagt til at ske med start fra juli denne sommer.

Usikkerheden består i, at Holland også spiller hovedrollen i “Uncharted”, der blev lukket ned på grund af coronakrisen. Hvis Holland skal færdiggøre “Uncharted” før “Spider-Man 3”, så kan sidstnævnte næppe nå at blive færdig til tiden – den må flyttes.

Det er nu en realitet. “Spider-Man 3” skulle have haft premiere den 16. juli i 2021 – nu er den udskudt til november 2021.

Dermed ændrer Sony Pictures på traditionen med en “Spider-Man”-film i sommerferien, som det har været tilfældet med “Homecoming” og “Far From Home”.

Tom Hollands “Uncharted” overtager derimod premieredatoen fra “Spider-Man 3”, hvilket er en fremrykning, da Sony tidligere havde udskudt spilfilmatiseringen til oktober 2021 – nu er “Uncharted” i stedet en sommerfilm.

Samtidig bliver “Spider-Man: Into the Spider-Verse 2” udskudt fra april 2022 til oktober 2022.

Læs også ‘Tom Holland er usikker på “Spider-Man 3”‘.

“Spider-Man 3” får premiere den 5. november i 2021.

BilledeVis kommentarer (1)
Gravatar

#1 BlackJesus 3 år siden

Uncharted bliver udskudt igen.. De er ikke engang begyndt på optagelser og det er en kæmpe film, der har været igennem sindsygt mange problemer. Det er ikke en film man bare strsser sig igennem. Jo hvis den skal være en stensikker fallit.

Hvis de begynder på optagelserne inden vinter, tror jeg på premiere efteråret/slutningen af 2021

Skriv ny kommentar: