DreamWorks har udsendt en kort featurette til deres ventede “Transformers: De faldnes hævn”, hvori man kan få et kig på nogle af de mange omfattende eksplosioner i Michael Bays nye eventyr om de transformerende kæmperobotter. Den eksplosive featurette kan ses her.

Selvom Bay insisterende har benægtet, at den skurkagtige Decepticon-leder Megatron ville vende tilbage i den nye film, har der allerede været sivet concept-art ud, der viser figurens tank-mode, og nu kan WorstPreviews rapportere, at manuskriptforfatteren Robert Orci ligeledes har afsløret, at ”Megatron vender tilbage!” og han tilføjer: ”Hold det for jer selv!”

Samtidig bliver der også løftet sløret for, hvordan den ondsindede Decepticon-robot vender tilbage:

I samme øjeblik, da Decepticon-transformeren Starscream registrerede, at Megatron gik offline, vidste han, at slaget var ovre, og at urgnisten var gået tabt. Han omdannede sig derpå til sin flytilstand og drog ud i rummet i håbet om at nå at samle de overlevende Decepticoner. Da han vender tilbage fra planeten Cybertron, er han fokuseret på erobring, og med en ny hær bag sig har han samlet styrken til at forfølge sine egne mål – og muligvis bringe Megatron tilbage, når tiden er inde.

Steven Spielberg er igen executive producer på filmen, der har premiere i danske biografer 26. juni.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 knekker 11 år siden

Hvad jeg kunne forstå på selve tegne serien af The Fallen, er han en kæmpe robot som hverken er på de gode eller ondes side, og da han er så mægtig og farlig, spekuleres der i at decepticons og autobots bliver nød til at rotte sig sammen for at stoppe ham.

Hvis det holder stik, lyder det til at være et ret så interessant plot.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#2 PJP 11 år siden

Hvis man ser den forste Transformers film og hvis man venter til Credits er rullet over skaermen saa kan man se starscream flyve ud i rummet... klippet tager 15-20 sekunder.
Gravatar

#3 Morpheus 11 år siden

SÅDAN!

Fedt at Megatron vender tilbage. Det var lige det jeg håbede på.

# 2.

Jep, så det passer meget godt med hvad Robert Orci han siger.

Please let it be true!
Gravatar

#4 filmz-bigemaster666 11 år siden

#2 OG 3 det har jeg aldrig vidst men det skal jeg se når jeg kommer hjem.
I am better known as Erlinggur666

Skriv ny kommentar: