Selvom instruktøren George Miller for tiden arbejder på “Mad Max 4” med Tom Hardy i titelrollen rykker han også fremad med fortsættelsen til hitanimationsfilmen “Happy Feet”, og to af skuespillerne bag stemmerne på den første film er klar til at vende tilbage.

Både Elija Wood og Robin Williams er i forhandlinger om at gentage deres roller som stemmerne bag hovedpingvinerne i “Happy Feet 2”, som Miller allerede har udarbejdet manuskriptet til, og som han også skal instruere.

Wood skal igen lægge stemme til Mumle, pingvinen som ikke kan synge, men danse noget så voldsomt. Williams vender tilbage som den hyperakive og rapkæftede Ramon og leverer også stemme til springpingvinen Lovelace.

Den første “Happy Feet” fik premiere i 2006 og omsatte for $384 mio. biografbilletter på verdensplan på et $100 mio. budget.

“Happy Feet 2” er indtil videre sat til at få amerikansk premiere i 3D 18. november i 2011.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Xerxeskosaurus 10 år siden

Og nu gad jeg så godt og høre om hvorvidt Kidman fruen vil vende tilbage :)
Gravatar

#2 Buzz 10 år siden

er der noget vi ha #savne#så er det da Robin Williams og Elija Wood med darse Happy Feet, hvis de fik noget rusten samt sværd og skjolde og begyndte at nedkæmpe hollywood så vil jeg give den 5 ud af 5.
Gravatar

#3 moulder666 10 år siden

Ok...for etteren var ikke moralprædikende, langtrukken og forudsigelig nok?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: