Ellen Page i Sam Raimis “Drag Me to Hell”


Ellen Page, der er Oscar-nomineret for sin rolle som Juno i filmen af samme navn, har fået hovedrollen i gyserfilmen “Drag Me to Hell”. Filmen er Sam Raimis tilbagevenden til gysergenren efter de tre “Spider-Man”-film.

“Drag Me to Hell” er en moralsk historie om den uvidende modtager af en overnaturlig forbandelse. Sam Raimi har skrevet manuskriptet sammen med sin bror, Ivan, der også var med til at skrive Raimis “Spider-Man 3”, “Army of Darkness” og “Darkman”.

Optagelserne er sat til at begynde 17. marts i Los Angeles.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 blahblah 12 år siden

Yes, det kan da næsten kun blive dårligt. Ellen Page er rigtig god i Juno, men Raimi brødrerne burde ikke have lov til at skrive manuskripter mere.
Gravatar

#2 filmz-Liou 12 år siden

Sam raimi?

så skal jeg ikke se den
Gravatar

#3 zombieman 12 år siden

Ja jeg er så af en anden mening end de første. Det at Raimi vender tilbage til gysergenren gør at det er en film jeg vil holde øje med.
Lick my plate you dog dick
Gravatar

#4 keitel 12 år siden

# 3, helt enig, bare fordi han har lavet en enkelt smutter med Spiderman 3, Sam Raimi er en kanon instruktør og manuskript forfatter.
Gravatar

#5 filmz-Liou 12 år siden

#4

øh hvad med Spider-man 2 og darkman? de var da heler ikke noget at råbe hurra for.
Gravatar

#6 Michael Andersen 12 år siden

Selvom hans Spidermænd-film (det hedder de i flertal) er lidt upersonlige og finpolerede, har Raimi bestemt også lavet nogle herlige og skæve film som Evil Dead-serien, og så er den meget oversete, "A Simple Plan", en fremragende film.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#7 keitel 12 år siden

# 5 alt er jo en smagsag, synes Spiderman 2 er brilliant, og Darkman er også en helt ok oplevelse, men helt sikkert intet slår hans Evil Dead triologi.
Gravatar

#8 Bohemian 12 år siden

LAV EVIL DEAD 4!!
Free in serenity.
Gravatar

#9 mr gaijin 12 år siden

Jeg har stadig megen tiltro til Raimi. Spindelvævsmændene bærer meget præg af, at en flok producere har sat mange penge på spil, og Raimi har nok arbejdet med superbegrænset kreativ frihed. Jo større budget, jo flere pengemænd uden kunstnerisk, kreativ sans. Jeg håber ikke, at det vil gå i samme retning for Nolan og Batman-filmene. Men nu kan jeg generelt større tiltro til Warner Brothers end Columbia, Buena Vista, Paramount og Fox, når det gælder store produktioner.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: